Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Degeczi

nagyúr

válasz st6969 #57654 üzenetére

Mert te olyasmire használod, amire más meg nem, ennyi.
    Amikor a cégnél a hűtőből kivett ebédet melegítem föl vmelyik digitális tekerentyűs mikróval, legszívesebben a kukába vágnám azt a vackot, annyit kell tekergetni rajta, míg a régi mechanikuson elég egy nyolcad fordulat, oszt jó'van. Másodperceknek itt semmi jelentősége, csak idegesítő.

• tylerddd

veterán

válasz st6969 #57654 üzenetére

Csak mutatom, erre majdnem rámondták az áment. De engem zavar, hogy nem lehet belelátni. Én pl. a kévém, ha hagyom elhülni, másfél fordulás után 750W-on tökéletes-re melegszik. :DDD Jó, ezt ki lehetne tapasztalni másodpercben is. A tekerős időbeállítást akkor csavarom ide-oda, amikor akarom. Ezeket a digitálisakat videókon néztem és olvastam kommenteket vásárlóktól. Már előre látom, hogy össze-vissza fogják nyomkodni, amikor rájönnek, hogy hamarabb kivenné, még melegíteni akarja vagy bármi. A tekerősnél sok mindennel nem tud mellényúlni, gyakorlatilag semmivel. Édesanyám jövőre lesz 60, én nem látom öregnek ezekhez, de nincs érzéke hozzájuk. Bűvöli a telót, laptopot, okostévét, de általában ha a megszokott, begyakorolt rendszertől eltérő működést produkál a cucc, akkor vége. Annyira meg ismerem, hogy nincs kedvem azt hallgatni utána, hogy miért beszéltem rá erre :DDD Ezt a fenti Samsungot is mutattam neki, mondtam, hogy ezt majd így kell, úgy kell és jött a keresztkérdésekkel, amikre én így ismeretlen eszközről nem tudok nyilatkozni. Szerencsére én értek ezekhez, én megoldanám, de ő nem. Tehát ha nem a sémán megy a dolog, akkor nem tudja mit kell csinálni.

Új hozzászólás Aktív témák