Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Ettetek, ittatok?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Aktív témák
-
-
Sea Edge
tag
válasz Errtu11 #18959 üzenetére
Innen tudod letolteni a drivert ATI HDMI Audio Device
-
lean
aktív tag
válasz Errtu11 #18959 üzenetére
Ati HDMi drivernek fenn kell lennie (Ati driverrel, Catalysttal telepíthető legalábbis 5xxx-nél), és a windows lejátszóeszközökben elérhetőnek kell lennie és beállítva 5.1-re.
A TMT3 audio fülön HDMI-t kell kiválasztani audio kimenetként
- 608-on pedig a HDMI-t kell ahhoz a HDMI bemenethez rendelni, amire a PC-d kötve van
még annyi h az újabb verziójú TMT3 tud PCM-mixet, de ezzel az a probléma, hogy az erősítő az Multichanell PCM-re nem alkalmazza az Audussey, Dinamic Volume stb beállításokat, ezért sokkal "halkabb" a hang kb mint a pure direct...
a Asus HD AV-t nem ismerem sajnos, de valahol mintha azt olvastam volna az is PCM-be rakja ki a HD hangokat.[ Szerkesztve ]
no cross no crown
-
lean
aktív tag
válasz Errtu11 #19115 üzenetére
kérdezz nyugodtan, azért van a fórom.
19116: belinkelhetnéd azt a tesztet, ugyanis én semmilyen 24p (23.976) problémát nem tapasztaltam, pedig nézek BD filmeket is jócskán.Sőt én nem is olvastam ilyet sehol, pedig egy időben az avsforum.com-on (külön topikja van neki) is figyeltem.
no cross no crown
-
BBéci
legenda
válasz Errtu11 #19455 üzenetére
Mit vársz a splittertől, amit a 15 méteres kábel nem tud???
Nyugodtam használhatsz 15 méteres HDMI-t, csak "high speed" legyen! Némi elhanyagolható minőségromlás biztosan lesz egy másfél métereshez képest.(#19475) ricsik
Az Audyssey nem állítja döngetősre, ezért felesleges aggódni.(#19476) Dorian
Én a Concept 2-höz sem kapcsolnám be a mélynyomót.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz Errtu11 #19481 üzenetére
Mennyibe kerül egy jobbfajta splitter? Szerintem nem kapsz 10000 alatt. Próbálj ki egy 15 méteres kábelt, azután dönts!
(#19482) clarlet167
Igen, jól számoltál.
Biztosan kell neked a 7.1? Én nem erőltetném, maradnék 5.1-nél.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Dorian
félisten
válasz Errtu11 #20752 üzenetére
"nem is kell semerre forgatnod, úgy jó az, ahogy van"
Ahhoz, hogy a hátsó falra előrenézve helyezze el őket, legalább másfél méterre kellene a falnak lennie hátrafelé. Az utolsó mondatoddal pedig megcáfolod az addigiakat."Miért kell beforgatni?"
- Nézz meg neten egy THX-es ábrát
- Ha itt megkérdezel itt valakit, ő is ezt fogja mondani
- Én itthon kipróbáltam. Először nekem is előre néztek, azt hittem úgy jó.[ Szerkesztve ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
haarmaan
tag
válasz Errtu11 #20752 üzenetére
Oldalfalra szerelés nem megy az egyik oldalon még meg tudnám oldani de a másik oldalon csak 1.2méter magas fal van és onnan indul a tetöterekre jelemzö 45-fokos letörés. Ha oldalfalra kellene szerelnem akkor csak 1.2 magasra tudnám tenni öket. Vagy ugy tudnám még megoldani hogy azon az oldalon ahol a letörés van a közelebb lenne a hangfal mintegy 50cm-el (másik oldalhoz képest) a halgatási pozicióhóz.
-
Dorian
félisten
válasz Errtu11 #23385 üzenetére
Hát én kettő darab tízezrest adtam érte és nem tiltakozott
Ha jól emlékszem ezen kívül van még kettő. Vadi új, én bontottam ki, húztam le a fóliákat róla. Egyenlőre az erőlködő DAC-ára bízom a konvertálást, szerintem az igazi erejét majd analógra kötve mutatja meg.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest