Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
Aktív témák
-
Errtu11
csendes tag
válasz
Tomate #20620 üzenetére
Igen, az erősítőt és a mélyládát köti össze. Egész pontosan egy Inakustik Y- Subwoofer kábel.
Amivel gond volt az egy 400 forintos kábel volt. Folyamatosan búgott a mélyláda, nem hangosan, de rohadt zavaróan. Nem biztos hogy nálad is ez a probléma, csak azért írtam, hogy ilyen is lehet. Én speciel magamtól rá nem jöttem volna. Azt mindenesetre megtanultam, hogy sajnos a kábelekre is "sokat" kell költeni.
Többcsatornás lpcm- nél a 4870- es kártyád kiküldi szépen a tömörítetlen hangot az erősítőnek( nem bitstream). A hang rendben lesz, de az erősítő nem fogja kiírni, hogy most pld. DTS HD vagy TRUE HD jelet kap. Nálam így bizonyos hangbeállítások inaktívak az erősítőn, de engem ez nem zavar, mivel amúgy is off- ra voltak rakva. Kipróbáltam egy 5650- es kártyával is, ott semmi macera nem volt.
A lejátszó progiban pld.: TMT3 beállítod a HDMI kimenetet és hogy ne nyúljon a hanghoz, így már az erősítő is kijelzi ha mondjuk DTS HD jelet kap. Ehez persze kártyát kell cserélned. A 4870- el ugyanitt azt kell beállítanod, hogy rakja pcm- be.
Majd kijavítanak itt a szakik, ha nem jól írom, de az elmúlt napok nyomozásából azt szűrtem le hogy: a DTS HD vagy Dolby TRUE HD veszteségmentes tömörítést alkalmazó hangformátum, az lpcm meg tömörítetlen adatfolyam.
Aktív témák
- Kutya topik
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Billentyűzet gondom van
- GTA VI
- Jövedelem
- Külpolitika
- Konzol Screenshot
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest