Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• kimi02

őstag

válasz Peak #32703 üzenetére

Sub nem is nagyon kell az RTI A7-es mellé, brutál mély hangja van.Vagy valami nagyon komoly subot vegyél !! Nekem Yamaha YST-SW 315-ös subom van de mintha nem is lenne.
    Mennyiért vetted a szettet ?
    A tuning is megéri de nagyon !! Nekem az összes hangfal tuningolva lett, front , center , héttér.

• Dorian

félisten

Kábel-ügyben jó, ha a Kácsa kiindulási pont. Értenek hozzá, tudnak tanácsot adni, ráadásul a saját márkás termékeik árához képest magasabb minőségi kategóriába tartoznak. Kábeltesztelgetésnek "újdonsült" hifis-házimozis részéről nem látom értelmét, úgysem tudja mit hogyan kéne hallani, ráadásul ezek olyan kis különbségek, hogy ha nincs rendben pl. a szobaakusztika, már felesleges. Meg kell hallgatni, mit ajánlanak a hozzáértők, megvenni és élvezni a mozit, zenét. Aztán ha hónapok múlva kikristályosodott a hallás és az ízlés, előjöhet hogy ezt vagy azt esetleg ki kéne cserélni, de azért normál esetben (ha az elején szakember tanácsaira hallgattunk) nem nagyon tesz ilyent az ember, hiszen használt kábelt eladni töredék áron is nagyon nehézkes.

• Vidala

senior tag

Akkor úgy gondolom, bár szerintem a hallgatózások után már te is, hogy nem kis minőségi ugrást hajtottál végre az első elképzelésedhez képest.

Milyen csillapítást építgetsz? Ha nem "üres" a szobád, már az is csillapít, persze erre is rá lehet/kell gyúrni a jobb hangzás érdekében.

Kábel ügyben sajnos korán sem vagyok valami tapasztalt, de a KáCsa nagy előnye, hogy letét ellenében hazavihetsz kipróbálásra belőlük. Talán ezzel járnál e legjobban.
    Minden kábel fontos, persze "túlzásba" sem kell esned. Ökölszabályként szoktuk ajánlani a rendszer árának cca. 15% körüli (ez a HDMI kábelek ára és a sok méter miatt még nem is túlzó sajnos) összeg rááldozását. Persze függ még a képmegjelenítőd méretétől is, hogy milyen különbséget tapasztalhatsz meg ebből.

Aktív témák