- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
válasz
Probert75 #186853 üzenetére
De az az érdekes,hogy a HDMI ugye az oda vissza kellene ,hogy menjen és úgy sem megy. Saját soundbar? Melyikre gondolsz? [link] Erre gondolsz? Szóval az ember dobja ki a jó hangfalakat, egy iylenre csak ,hogy rendesen nézhessek filmet meg zenét hallgassak?
Médiamarktba vettem bemegyek és rákötetek a kiállítotra valami másik típust akkor valamelyik nap
-
Whysperer
addikt
Sziasztok. Tudnátok segiteni abban,hogy van egy Pio VSX 324 -es erősítőm. Ha bedugom a HDMI In-be a Telekom egységből a HDMI-t , és a HDMI outba a HDMI-t akkor SAMSUNG UE65CU7172UXXH TV-n van kép és jön is a hangfalakból a hang. ,de Ha Youtube vagy bármi netflix szól TV-n, akkor ugye nem. Viszont fogtam bekötöttem egy Optikai kábelt a TV-be. Átraktam a settingsben a Optika out-ra a hangot és fogtam bekötöttem a VSX 324-be az Optkai in-be a kábelt. viszont akármelyikre állítom akkor sem szól sehogy. tudja valaki melyik menüben kellene szólnia a Pioneernak ,ha optikaról akarom a hangot? Mert ,ha jól gondolom itt minden külső egységet az erősítőbe kellene dugni HDMI in-be a Telekom box, Xbox stb stb és HDMI out ba megy vissza TV-be, de ebben az esetben nincs csak az Optikai kábel ami a TV_ből vissza hozná a hangot ha ugye netflix vagy zene néz az ember. Előr eis köszi a válaszokat
-
Whysperer
addikt
Sziasztok, volna egy olyan kerdesem ha van egy adott erosito. Ugye a fron L es R a center meg a mely ott van a TV mellett,de a back R and L meg itt van a fejunk el a kanapen kb 6 meterre az erositotol. Na most vegig nem guz ek szivesena foldon kabelt. Kerdesem letezik-e olyan ado es vevo eszkosz amit bedugok az erositobe es itt a kanapenal bedugom a konnekrotba a vevot es a vevobe dugom a Back R and L hangszorokat? Igy nem kell hat meter kabelt vezetni az erosito meg hatso hangfalak kozott
-
Whysperer
addikt
válasz
VoidXs #186197 üzenetére
Szóval ha ide dugom az erősítőt , akkor nem a hangfal lesz az erősítő:? Csak mert ugye most az alsó részben vannak a front back meg mid hangfalak. Mert itt akkor csak ahogy nézem nicns oylan opció ,hogy a erősítőnek csak a SUBjat csatlakoztassam a mélybe. vagyis ha ezekbe dugom amit bekarikáztam akkro csak annyi lesz ,hogy onnantól a nema mély láda lesz a erősítő hanem az erősítő? és elég csak a sárgába dugni 1-t a erősítőből?
-
Whysperer
addikt
Sziasztok. Volna egy olyan kérdésem ,hogy itt van ez a képen szereplő 5.1. Na Én imádom a hangját ,de az a baj,hogy ezt csak egy optikai kábeles átalakítóval tudom használni TV_ről,de csak a 2.1-t engedi. NA most az baj,hogy megszeretném tartani a Hangfalakat és venni hozzá egy erősítőt. Idáig nincs baj ,mert minden részét ugye beletudom csatlakoztatni madj az erősítőbe. Kivétel a Mélyet,mert az maga egy erősítő és kérdésem ,hogy a mélyet átlehetne-e alakítani ,hogy csak egy Hangfal legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest