Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patice
nagyúr
Szerintem nem rossz elképzelés, akár még működhet is a dolog, de a rajz alapján szerintem túl közel lennének a dipólok a hátsó falhoz. Szerintem ezeknek is kell hátrafelé egy kis tér, hogy a hang onnan visszaverődve tudja azt az érzetet kelteni, mintha onnan jött volna.
A kanapét nem tudod állandóan ott hagyni egy kicsit közelebb a vászonhoz?
Akusztikailag is jobb lenne szerintem, ha nem a falnál ülnétek a kanapéban, hanem valamivel előrébb.A bal oldali frontot el tudod helyezni normálisan, vagy ott bezavar egy kanapé?
Gondolom a szoba átrendezés a vászon és a vetítő miatt szóba sem jöhet.
Eladó: Intel NUC J5005, Xbox 360, Daewoo Matiz, Lenovo dokkoló
-
Nemir Ombe
addikt
válasz paler #130928 üzenetére
"Dinamikában" és "erőben" valószínűleg nem, de a többiben (amit írtál) valószínűleg jobb lesz az Anthem, de ha "csak" a bemérés" miatt váltanál, akkor érdemes megfontolni az Onkyo "új" AccuEq-ját és a nagyobb Pio-k MCACC rendszerét, beállításban és mélykezelésben is egész jók a "kommersz kategóriában" .... szerintem ....
[ Szerkesztve ]
Hmm ....
-
n3m3r3
tag
válasz paler #130930 üzenetére
Ha elégedett voltál az Onkyo-val, főleg a mozin, és tartasz hogy mellé trafálsz. Nyilván egyenes lépés lenne egy 3xxx , 5xxx nagyobb Onkyo. Egyértelműen fentebb lépnél. A Norbi által javasolt 3030 sem utolsó gondolat
személy szerint én is ilyet nyüstölök. Lenne zenéd, és mozid is dögivel
Szerintem most nem a bemérés módja a gond, ha lépsz előre az AVR-rel..[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
-
Tonyka 2
tag
válasz paler #130928 üzenetére
Igazad van nem feltétlen jön be mindenkinek az Anthem. A legegyszerűbb ha otthon kipróbálod, így nem lenne meglepi. Sztem a használt piaci beszerzés ezt lehetővé teszi. A nálam járt 1120 prociként használva jó volt. Az ARC szépen tette a dolgát amennyiben valóban azt teszi amit látunk is. A Malac Audyssey-vel szemben a subokat mindenképpen szépen rendbe rakta. Az Audyssey-nél ez egy külön játék.
-
Tonyka 2
tag
válasz paler #130944 üzenetére
Lacit energia igényeit ne vegyük egy normál felhasználóval egy kalap alá. Biztos lehetsz benne, h amin ő ásítozik, az neked halláskárosodás. Estleg egy CA 651 is gondolkodnék a helyedben, már ha elég a puritán szolgáltatás, és az új hangnormák hiánya sem okoz gondot. Igazi kis méregzsák, sztem letolja az 5010-et is.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz paler #137878 üzenetére
Próbáltál már megfelelő szintű eszközön ilyen vagy hasonló kabeleken zenét hallgatni?
Ezen a téren van tapasztalatod, viszonyítási alapod?
Anno en is igy gondolkodtam, mondjuk soha nem irtam le, de hidd el, amióta van nemi tapasztalatom, es ateltem a hazi mozi világban bizonyos élményeket, azota hiszek abban hogy a jobb minőség sokat dob a latba...
Persze ésszerű, saját keretekhez mért lehetőségen belül[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
sinci01
aktív tag
válasz paler #137878 üzenetére
A falban milyen kábellel folyik az amper???? Ember, ne mondd már, hogy ezzel az 1 méteres százezres kábellel fogod megváltani a hangzásvilágot. A falon belül sima 1,5-es réz fut, akkor azzal mi van, smafu?
Ehhez a kábelhez egyenesen Paksról kérek egy áramszálat a lakásba, közvetlen bekötéssel!! -
Tonyka 2
tag
válasz paler #138089 üzenetére
Az Atmos jó dolog, az ellenkezőjét állítani balgaság, illetve tudatlanság. Abból ered, h nincs tapasztalat mögötte. Igen, igen, egy újabb lehúzás, h mennyit tesz, hozzá, az nem eldönthető pár demó alkalmával. Magam is úgy vélekedtem, h egy jó 5.1 bla bla, pár demó után. Aztán kíváncsiságból meghoztam a döntést, még utána is kételkedésnek adtam hangot. De rájöttem időközben, h ezt demók alapján nem lehet megalapozott döntést hozni. Együtt kell élni az Atmos-al, aztán 2 hónap elteltével visszaváltani a megszokott filmjeleneteket sima 5.1-re. Mindjárt lesz hiányérzet. Az Atmos félrevezet pár demóval, együttélés, utánna lehet érdemben nyilatkozni. H meddig lesz életképes nem tudom, de, h nem haszontalan marketing az 100%
-
Tonyka 2
tag
válasz paler #138093 üzenetére
Nem lehet tudni mikor jön, de ezen gondolati síkon haladva sosem szabad semmit venni, mert ki tudja......., Csak, h ez nem így működik, a jelenre kell koncentrálni, a jövő mindig homályos. Tisztára Jedi vagyok Lesznek új hangnormák, lesznek új formátumok, majd lépeget az agybeteg felhasználó szépen az újdonságokkal ahogy jönnek szépen sorban. Így volt, és így lesz ez a továbbiakban. Nem hagysz ki ma egy autó vételt, mert 3 év múlva ki tudja milyen technikai újítással lesz jobb a következő generáció. A ma újdonságát szeretnéd, nem a holnap kétségeit. Nem kell ezen rágódni.
-
-
Tonyka 2
tag
válasz paler #138113 üzenetére
Nem kell negatív színben feltüntetni azt aki követi az újdonságokat. Elvégre ugyanaz az üzemanyag dolgozik az ereinkben. Ha senki nem venné meg az újdonságokat leállna a fejlődés. Akkor te sem tudnál 5-6 év múlva újdonságot vásárolni. Egyik magatartásforma sem ad okot a másik megítélésére, lesajnálására.
-
VoidXs
nagyúr
-
spiky03
veterán
válasz paler #180668 üzenetére
Nálam is ez a terv, csak még vennem kell egy PCt, mert mindig másra kellett most a pénz.
Más
Ha minden jól megy szombaton hozzák a micro martyt
Mondjuk csak vasárnap fogom tudni tesztelni, mert szombaton nem leszek otthon.Van esetleg pár javaslatok, hogy milyen film jelenetekkel vagy zenével lenne érdemes összehasonlítani az Ultival?
Helye ugyanott lesz, ahol most az Ulti van.Természetesen nem -50dBn tesztelek majd, hanem -20dB
[ Szerkesztve ]
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest