Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunddog
tag
Sziasztok!
Egy régebbi denon erősítőm van (avr-1306) 6ohm-tól felfele lehet rákötni a hangfalakat viszont van 4ohm-os front-om, a kérdés hogy terhelhető e ez biztonságosan vagy csak 2.2es réteg ellenállással amit bekötök az erősítő elé?
-
bunddog
tag
Milyen hangszóró kábel ajánlott? Nem találtam az összefoglalóban.
-
bunddog
tag
Hali!
Ismerősöm nemrég vett egy yamaha avr-t és most hangfal szettet venne hozzá de nincs igazából képben és már az is képlékeny hogy mennyi a keret rá, vagy hogy darabokban vegye ne pedig szettben . Ezt kérdezte hogy milyen lehet: TAGA Harmony TAV-606 SE 5.0, erről tudtok valamit hogy milyen minőséget képvisel?
köszi
[ Szerkesztve ]
-
bunddog
tag
Hali!
Onkyo RZ800-ról velemény? 230-ért láttam avx-en bár lehet azóta elvitték.
-
bunddog
tag
Hali!
Nem tudom van e hifi topic én nem találtam de gondoltam itt is kaphatok választ cd lejátszó ügyben, 50 körül használtan nad vagy marantz már a kellemes kategória?
szerk.: kozben megtaláltam
[ Szerkesztve ]
-
bunddog
tag
Hali!
Milyen erősítőt ajánlanátok 200k környékén ami zenében erősebb lenne? Esetleg régebbi modell használtan ami már tudja hd formátumokat? Marantz v Onkyo van már ennyiért?
-
bunddog
tag
-
bunddog
tag
400k körüli AVR-ek zenében kb. milyen stereo erősítő szintet hoznak?
-
bunddog
tag
Denon X7200WA v. Primare SPA23 vagy Arcam AVR750? Ha csak a hangminőséget nézem a fícsöröket nem.
Bár nemrég még újonnan egy Marantz SR5015-ért is sajnáltam a pénzt De úgy vagyok vele ha egyszer veszek komolyabb pénzért akkor már ne belépő avr legyen.
-
bunddog
tag
válasz VoidXs #58667 üzenetére
Milyen célhardverrel nem?
Például van egy 5k hangkártyád aminek valószínűleg gyenge dac-ja van. Inkább az dekódoljon egy 96/24-es dts-t minthogy bitstream-ben kiküldje az erősítőnek és az dekódolja? Bár itt most hdmi-ről van szó és valószínűleg vga-n megy ki a jel, de ebben az esetben se jobb a bitstream?
-
bunddog
tag
-
bunddog
tag
DIY sub-okat milyen erősítvőel szoktak hajtani?
-
bunddog
tag
Hangszóró kábelen ha van irány jelölés akkor gondolom ahova megy a jel, abba az irányba álljanak a nyilak ugye?
-
bunddog
tag
Sub tápkábelnél gyari vs. belépő/drágábbnál mik a vélemények/tapasztalatok?
-
bunddog
tag
Az ajánlott vagy kiinduló beállítás sub+avr-nél, hogy 120hz legyen a levágás avr-en, a ládán meg feltekerve a crossover?
-
bunddog
tag
Hali!
Találkozott már valaki olyan szürreális dologgal hogy AVR front panel-en a gombok nem azt a funkciót kapcsolják amit kéne? Marantz SR7010 a delikvens.
-
bunddog
tag
Hali!
Lefuttattam AVR-en az audyssey setup-ot, megvolt a 8 mérés és nagyjából értek is mindent de lenne pár kérdésem.
Mérés elején a sub-ot halkítani kellett hogy 75 dB körül legyen de igy is -5öt javasol a subnál és ez kapcsolódik is a másik kérdéshez, hogy mindent beállított de a channel level az maradt az ami mérés előtti "egyéni" értékek voltak, azt nekem kéne beállítani arra ami kijött eredmény a setup végén? A sub szerintem így nagyon halk lesz.
Ja és még annyi hogy külföldi fórumokon olvastam setup utáni gondolatokat ahol azt írták ha "full band"-re rakja az audyssey akár melyik hangfalat akkor is érdemes min. 60 de inkább 80hz-re állítani őket akármilyen izmos is hangfal. Mire érdemes akkor állitani őket?
Köszi
-
bunddog
tag
Hali!
Stereoban mennyire lényeges különbség van Denon 1200W/1300W/2100W/2200W/2300W és mondjuk X520BT között? Ismerősömnek végül avr-t ajánlottam a feature-ok meg csatik miatt de jó ideig stereoban használná csak. Használtan nincs köztük árban nagy különbség azért érdekelne hogy megérik e a picivel "nagyobbak" a +20/30k-t?
köszi
-
bunddog
tag
válasz aldebaran #71237 üzenetére
A Low Input piros mellet ott a SUB bemenet. Ahhoz fogod egy ilyesmi [kábellel] .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest