Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
forguet
senior tag
Sziasztok,
150-200e--et terveztem elkölteni soundbar-ra, és felhívták a figyelmemet hogy ha a surround hatás nem fontos (amiben ebben az árkategóriában amúgy is bénák a soundbarok), lehet h jobban járok egy sztereó erősítő + hangfalpár kombóval.
FIlmezéshez és háttérben zenehallgatáshoz lenne, nagy nappaliba (45nm). Tudom h ez kis összeg a szobához képest, de ennyit szánok rá...Szeretném kihozni belőle a legtöbbet
Szóval, tudtok ilyet ajánlani 200-ig?
köszi!Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
-
forguet
senior tag
Sziasztok!
Elolvasva jópár review-t arra jutottam, hogy egy Onkyo TX-NR575-öt fogok venni, illetve hozzá hangfalakat.
Tudom h olcsón nem úszom meg ezt a mutatványt, de tudnátok ajánlani hozzá teljesítményben illő, jó ár-értékarányú hangfalszetteket?
kösziMundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
-
forguet
senior tag
válasz VoidXs #34252 üzenetére
45 nm, árazásban nincs felső határ, jó lenne 150-200-ból kihozni, de ha ez irreális akkor mehet feljebb is.
Pl látom h vannak olyan üzletek ahol 380-ért megy az RX575 + Magnat Tempus 5.0, ez jó ajánlatnak számít?
Am. az erősítő is lehet más, ha vannak jobb ajánlatok...[ Szerkesztve ]
Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
-
forguet
senior tag
Sziasztok, néztétek hogy múlt héten nyilvánosságra hozták az Eisa pickeket?
Eisa Awards 2018-19 Home Theatre AudioBest Buy home theatre speaker system: Jamo S809 HCS / S810 SUB / S8 ATM
Best home theatre receiver: Pioneer VSX-933Ezt most 310k + 176k = 486k-ból ki lehet hozni.
Vélemények?Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
-
forguet
senior tag
Most a Jamora gondolsz? Mert azt 'best buy' kategóriában (vagyis ár/érték arányban) hozták ki győztesnek, az én értelmezésem szerint nem is kell falbontó erősségűnek lennie.
Legjobb sub az SVS SB-4000, legjobb hangfalszett a KEF Q szériája (szerintük)
-
forguet
senior tag
Sziasztok!
Már párat kérdeztem itt, bocs, eléggé fogalmatlan vagyok egyelőre...
45nm-es a nappali-étkező-konyha helyiségünk ahová szeretnék házimozit építeni.
Ez a tervezett elrendezés, ez nagyjából oké (pirossal front+közép, kékkel a surround, ládát még nem tudom, de vhova előre gondoltam azt is.500 körül szánok max az egész rendszerre (avr+hangfalak), sorozatozás, filmezés, zenehallgatás lesz a felhasználási kör, de inkább casual zenehallgatók vagyunk, bár gondolom a keret is mutatja h nem audiofil cuccokra lövök.
Egyelőre 5.1-ben gondolkodok, esetleg kiegészíteném majd atmos hangszórókkal is.Ahogy néztem 480-ból (+kábelek) jön most ki az Eisa best value díjas Pioneer VSX-933 és Jamo s809-s810-s8 atmos kombó, de nem tudom ez mennyire ajánlott itt...
Illetve olvastam hogy többen ajánljátok a használtakat, amire amúgy nyitott vagyok... esetleg tudtok néhány típus ajánlani a figyelmembe, illetve megbízható helyet ahol jó állapotú használt cuccokat lehet venni?
Előre is köszi.Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
-
forguet
senior tag
Sziasztok, ezt belinkelném újra, hátha kapok néhány véleményt
Azt már írta Quetz h az elrendezés tré...de ez ez, asszonypajti nem engedi h kivágjam az étkezőtMundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
-
forguet
senior tag
Sziasztok
Nem találtam mikro hifi topicot, úh itt próbálkoznék a kérdéssel...max elzavartok.
Egy kis boltba 60-70k ig keresnék vmi jó ár/értékarányú BT képes mikro hifit, háttérzajnak.
Tudtok ajánlani típusokat?
köszi!Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
-
forguet
senior tag
Sziasztok!
JBL Studio 280 újonnan párban 130k-ért ajánlott vétel?
a webshop árakhoz képest nagyon jónak tűnikMundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
-
forguet
senior tag
Sziasztok!
TV hangjának feljavítására ill alkalmi zenehallgatáshoz akarok venni valamit.
Először soundbarokat néztem és hallgattam meg, de nem igazán nyűgöztek le, ezért kezdtem el inkább errefelé nézelődni.
A térhangzásért meg a dübörgő mélyekért nem vagyok odáig, ezért arra gondoltam, hogy csak vennék 2 jobb front hangfalat meg egy erősítőt...na és itt vetődött fel a kérdés bennem h házimozi erősítő legyen és akkor mellé tudok még tenni egy centert a beszédhangokhoz (aztán ha lesz igény lehet még tenni surround hangszórókat is mellé), vagy elég a stereo.
Szerintetek milyen szempontokat érdemes figyelembe vennem a döntésnél?
köszönömMundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
-
forguet
senior tag
Mennyire szoktak amúgy erősek lenni a black friday dealek ezen a piacon?
Megéri kivárni, vagy nem lesz erősebb mint bármely normál promo?Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
-
forguet
senior tag
Hadd kerdezzek mar egy nagyon alapot.
Ha 3.1 rendszert akarok osszerakni ( nem fontos nekem a surround es nem akarok a hatso hangfalak elhelyezesevel meg a kabelekkel bohockodni) akkor az avr automatikusan kezeli azt h kulonbozo hanganyagok (stereo zene, 5.1 es film, tv musor) megfeleloen szoljanak vagy mindig allitgatnom kell majd vmit vagy mittomen filmeket atkonvergalgatni?
Gondolom nagyon noob kerdes de hol ha nem a kezdo topicban
KosziMundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
-
forguet
senior tag
válasz forguet #37107 üzenetére
Bocs tovabbi kezdo kerdes...ha nem fontos a terhangzas de elvaras h a beszedhangok tisztak legyenek es azert elvezetes legyen a tv/sorozat/filmnezes, akkor ajanlott centert es melyladat is tenni a frontok melle, vagy inkabb komolyabb stereo rendszert nezzek abbol amit "sporolok" centerrel/ladaval?
-
forguet
senior tag
Sziasztok!
JBL Studio 290 és Studio 235c -hez milyen erősítőt ajánlanátok?Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
-
forguet
senior tag
-
forguet
senior tag
Hát ez az elő-black friday eléggé underwhelming :-/
-
forguet
senior tag
A JBL Studio 290 komolyabb cucc mint a Dali Spektor 6 vagy nagyjából egykutya?
Ha olcsóbban hozzá tudok jutni mint a Dalihoz, akkor jó választás lehet?Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
-
forguet
senior tag
Sziasztok, ez a teszt mennyire mérvadó?
-
forguet
senior tag
Sziasztok!
Ez a Monitor Audio 300 5.1 Black Fridayben 330e lesz...ajánlott ennyiért?
45nm-es nappaliba lenne...
KösziMundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest