- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaosz55
addikt
A videó elején azt mondták "mérni fogunk". Ennek ellenére egy mérés sincs. Nekem elac vela fs409 ha jól emlékszem QED Sgnature Genesis kábellel van bekötve ami nem is a legolcsóbb kategória. Vettem múltkor olcsó 2.5-ös kábelt tesztelésre, nem hallottam különbséget és a párom sem. Szóval amit a videóban mondanak eszméletlen különbségeket egyáltalán nem tapasztalom. Csináltam REW mérést, mindegyik kábelell ugyan azon pozícióban ugyan olyan hangerőn, minden esetben 20-20 mérés. Nem láttam a freki görbén semmi különbséget.
Void tömörítéses tetsztjét és hangerő különbség tesztjét is megcsináltam aminek szvsz nem lett rossz eredménye.
Szóval nem értem egyesek hogy hallanak drasztikus különbségeket főleg úgy, hogy a hangdobozokban is van vagy 1-1.5 méter kábel ami persze másmilyen mint amivel tesztelnek. Kicsit rögeszmés hitvallásnak érzem.
Dehát aki hallja annak az egészségére váljon...
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W