- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcs57
addikt
Nem vitatom, hogy más lenne, de ez kb +150 ezerrel, azaz a mostani szettem értékének a felével emelné a költségvetést, a kapott plusz nincs arányban ezzel az összeggel. Annak semmi értelmét nem láttam, hogy olcsó mélyládát vegyek, aminek a frekvenciamenete kb 38Hz-től indul, hisz nem lesz több effekt... ami már a szub tartományban is szól, az meg nem olcsó.
Többségében zenét hallgatok, ott viszont semmi helye nincs a mélyládának.#31956 ELACielvtárs
Nem vagy szentségtoro szerintem , csak épp nálad elmarad egy része a 'teljes mozielmenynek'...
Dübörögni így is épp eléggé dübörög... de nekem nem ez tetszik a moziban, hanem a sztori, illetve a képi hatások. A hang csak másodlagos, ezért megyek moziba is.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest