Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
troll81
addikt
sziasztok autoba terveznek melyladat epiteni zenere nem hangnyomasra.2 db sub egy doboz egy port. ilyen a nyomo tipusa ez elegendo e az ha az ajanlott meretet duplazva megepitem a ladat?az elso ilyen jellegu projekt lenne
-
troll81
addikt
válasz shalafi66 #29117 üzenetére
Köszönöm elore is ellenmben egyedi építésű nyomók lesznek. Nem tudom mit es min valtoztat majd. 2x2 ohm marad normál tekercs rez 2 vagy 3 pille alul es rétegelt carbon membrán. Carbon porvedovel. igy akkor felújítás után jo par évet ki fog birni nekem ésszerű használat során.
-
troll81
addikt
válasz shalafi66 #29129 üzenetére
azert dontottem ez mellett mert az alu membran serult. vagy 2x2 ohmos lesz 4 ohmon hajtva vagy 2x1 ohm 2ohmon hajtva az epito reszleg ok lennenek szerintem van elkepzelese ezzel kapcsolatban
-
troll81
addikt
-
troll81
addikt
válasz shalafi66 #29136 üzenetére
13.6 172A van megadva amp performance n ez az erosito hajtana magyarul ha veszek masikat jobban jarok?
-
troll81
addikt
válasz shalafi66 #29136 üzenetére
hat ki probalom Ennek a névleges terhelhetősége körülbelül 400W akkor meg nezem mert van 400 as erom de nem sok eselyt latok arra hogy barmit is kezdjen vele,ill 800- 1800 ig irjak egy adatlapon.meg akkor minden hangszoro kamu adatokkal bir?be perelhetek mindenkit akkor 800 w hangszorot adnak 6500 wrms be ezt igy nem igaza ertem sot sehogy sem koszonom az eddigit
-
troll81
addikt
-
troll81
addikt
A hangszóró mögé kell csak csillapító anyag vag az oldalfalra is? Vagy teszt es hallgatozni kell?
-
troll81
addikt
sziasztok ebből lenne 2 db om subwoofer ehhez kellene ládát varázsolni zenei láda kellene mindenképp . hogyan fogjak hozzá? a netes számolo progikat nem tudom illetve nem használtam soha. 4 ohm lenne használva.
-
troll81
addikt
válasz shalafi66 #29316 üzenetére
Jó reggelt. Ezzel a lehetőséggel élnék 2*4 ohmot, két végfokozattal. sima kombi autoba menne 2 db k2. 04 steg hajtá 4 ohmon. A 2 ground zero t jegeltem egyenlőre ahhoz 1ohmon majd hifonics megy. A szobai sub meg egy phase aliante 12 lesz de meg ott nem tartok sajnos.
-
troll81
addikt
Sziasztok ki mivel szokta tömiteni az illesztéseket?gondolok a portra és a hangszóróra.ossze szereltem a ládát de ki szelell a port pereme alatt és a hangszóró alatt szintén.mit keressek vegyek ezek megszüntetésere.
-
troll81
addikt
válasz shalafi66 #29324 üzenetére
Szükség megoldás lép életbe amíg nincs láda tervem az építéshez addig össze faragtam egyet.a hangszóró térfogatat nem találtam sehol egyelőre. Egy félkész láda t vettem elő ha nem esik az eső akkor ma kocsiban lesz próbálva.
Vegyek szivacs szallagot és próbáljam azzal először? Kocsiban az ajtóhoz hasznaltam a melykozepek hez de az vékony volt 10mm x2mm kb -
troll81
addikt
Most keresek az automba scan speak revelator melykozepeit meg magasait melyik az ajanlott erre a célra?
-
troll81
addikt
hello. ki meddig szokta a mély hangszórót járatni. azt mondták ésszel használjam és folyamatosan terheljem ez megállja a helyét vagy kell extra foglalkozás vele?
-
troll81
addikt
válasz Wiz Khalifa #29439 üzenetére
csak az érdekelt helyeken sehol másol..
-
troll81
addikt
Port méretezesben kellene segítség. Adott 2 gz gnzw 15x sub 219 l lada ebből lejon a a sub. Mekkora felületu es hosszú slic kell 35hz hangolashoz?
-
troll81
addikt
118 liter ládát l alakú portal 35 40 hz közé hogyan legegyszerubb hangolni 7x 36.5 a port felület hossz 35 ez passzolhat? A típus ground zero gznw 15x
-
troll81
addikt
A hangszóró elhelyezés a dobozban számít valamiben? gondolok az oldalfaltol való távolság ra? Sub és port közötti távolság?kell e valamit figyelembe venni? elég összetett dolog ez ha nem értjük.
-
-
troll81
addikt
Azonos port hossz mellett a port felület növelés mit eredményez?
-
troll81
addikt
Sziasztok a port kicsit hangos zajos a ládámon. A port növelése csökkenteni a szelzajt?
-
troll81
addikt
válasz shalafi66 #29520 üzenetére
nem a zajkeltés lenne a lényege inkább hallgathatóvá tenném még jobban. igyekszem faragni fajta amit tudok. hallottam már nagy ládát jól szólni nem zajt keltve így ezt a célt hajtom.
a dupla láda is alakul ott 5x 98 cm a port és 30 hosszú illetve 207 literre csökkent a térfogat eddig így jobb mint a sima 1x 15 collos.[ Szerkesztve ]
-
troll81
addikt
sziasztok. Sony SS 7200 ULM ezzel kapcsolatban érdeklődnék,milyen minőséget képviselhet?
Nappaliba kellene zene hallgatáshoz valami,ez meg tetszik külsőre. hangra nem tudom milyen lehet? -
troll81
addikt
Rosszul rossz helyre kérdezem az elobbi hsz ben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest