- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gijon
senior tag
válasz
shalafi66 #37171 üzenetére
“Nincs egyenes összefüggés a költségek, árak és műszaki tartalom között sem.” Nyílván így van! Az említett hangsugárzó potom 20e. dollár volt újkorában, ami messze nem egy hétköznapi ár. Persze értem én, hogy van marketing, dolgozói bér, stb költség, de ez már enyhén szólva is túl volt árazva. Inkább mint érdekességet írtam a bubifóliát, de gondolom az aktív szenes tömés se újdonság a számodra, csak az már költségesebb. A “tömés” csillapítás meg inkább freki függő, én még mélysugárzóban nem láttam csillapító anyagot. A “dobozfal” csillapítás meg inkább a BBC stílusú vékony falú hangsugárzókra jellemző. (Bitumenlap + nyitott cellás szivacs)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Politika
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- OLED TV topic
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- BestBuy topik
- Formula-1
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest