- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gijon
senior tag
válasz
shalafi66 #37179 üzenetére
Biztos igazad van, eddig három REL mélysugárzóm volt, illetve most egy van, de volt egy gagyi Jamo is, de egyikben sem volt semmi. A KEF használja az aktív szenet, ami a marketing szerint megkétszerezi a belső “teret” levegőt. Marketing, vagy nem, azt nem tudom, de hogy drága mulatság az biztos, mert akvarisztikában használtam vízszűrésre, + az is tudott, hogy telítődik és utána cserélni kell.
-
Gijon
senior tag
válasz
shalafi66 #37171 üzenetére
“Nincs egyenes összefüggés a költségek, árak és műszaki tartalom között sem.” Nyílván így van! Az említett hangsugárzó potom 20e. dollár volt újkorában, ami messze nem egy hétköznapi ár. Persze értem én, hogy van marketing, dolgozói bér, stb költség, de ez már enyhén szólva is túl volt árazva. Inkább mint érdekességet írtam a bubifóliát, de gondolom az aktív szenes tömés se újdonság a számodra, csak az már költségesebb. A “tömés” csillapítás meg inkább freki függő, én még mélysugárzóban nem láttam csillapító anyagot. A “dobozfal” csillapítás meg inkább a BBC stílusú vékony falú hangsugárzókra jellemző. (Bitumenlap + nyitott cellás szivacs)
-
Gijon
senior tag
válasz
shalafi66 #36280 üzenetére
Elég régóta olvasom a fórumot, de még pozitív, segítő, hozzászólást nem olvastam a “tolladból”. Szerintem a hozzászólások mennyisége nem referencia. Én elhiszem, hogy te mindenkinél jobban tudod a “szakmát”, de érdembeli segítséged sajnos, vagy nem, de konvergál a nullához szerintem. Ez természetesen nem minősíti a tudásod, de mivel semmi konkrét referenciát nem adsz meg, így elég nehéz viszonyítani. (Pl. Általad épített hangsugárzó, stb..,) Szerintem sokan meghallgatnának egy “szerinted” jó hangsugárzót, vagy akár vásárolnának is.., de ismét szerintem ilyet nem találni a kerek földön, mert hát tökéletes nincs, azt csak üldözni lehet.
-
Gijon
senior tag
Sziasztok, szétkaptam egy Castle Knight váltóját és szeretném direktbe összekötni az alkatrészeket. Forrasztani tudok, de elakadtam a sorrenden, azaz nem igazán látom át, hogy mit mivel kellene összekötnöm.
Tudom elég amatőr vagyok és pont ezért szeretnék segítséget kérni. Az alábbi fotón látható a nyák és amit elgondoltam a magas hangszoró bekötésének, lehet hogy az is rossz elgondolás. A középmély sugárzónál teljesen elakadtam, szóval ehhez szeretnék kérni egy hozzáértő segítséget. Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Formula-1
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest