Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigster
senior tag
válasz
Pete55555 #47893 üzenetére
Akkor miért nem ezt kérdezted
Mivel ezen agyalok már egy ideje, nekem valahogy egyértelműnek tűnt, de beláttam, hogy másnak esetleg nem, ezért is próbáltam újra leírni a problémát.Hagyd a francba az egész külső tápos dolgot.
Bennem is felmerült.
Ventilátorok elé kell majd porszűrő
Ez meg a másik gondom. Hardveraprón láttam hirdetve valamilyen 5mm vastag porszűrót, csak azt nem tudom, hogy azon keresztül mennyire bír egy ventilátor beszívni/befújni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Be Quiet Straight Power 11 750W Full modular
- EVGA SuperNOVA 1600 G2 1600W 80 PLUS Gold Fan-Stop 120-G2-1600
- Minőségi Corsair HXi Series HX1200i 1200W 80 PLUS Platinum
- Ultramegabrutal EVGA1600w T2 80 PLUS TITANIUM
- EVGA 850 BQ 850W 80Plus Bronze félmoduláris táp, összes kábelével,nagyon keveset használt
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest