- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beck18
tag
Remélem nem haraxik a topic nyitó, hogy én is ide írom a problémám, de a cím elég általános, gondoltam nem nyitok külön topicot ezért.
Nos a prob. : Morex házam van, eddig egy rendszerhűtő volt benne a plexis oldalon középen, ami a levegőt befújja a házba. Gondoltam ma, készülve a jó időre rakok még 1et előre, ami a hdd-kre fújja a levegőt és rakok egyet hátra a táp alá, ami kifelé fújja a levegőt.
Nagy szemekkel lestem ezek után az Aida értékeket de egyedül talán a hdd-k hőmérséklete csökkent 1 fokot. Nincs leszabályozva egyik venti se, mindegyik ugyan olyan típusú Coolink 8cm-es ~2000 fordulatos. P4 2.6os proci nincs húzva gyári intel hűtővel 46 °C körül, a chipseten gyári passziv hűtés van, és 33 °C a rendszerhőmérséklet (legalábbis gondolom az Aux ezt jelenti aidaban)
Esetleg van vm. ötlet mitől lehet ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parfüm topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konteó topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrotik routerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest