- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fogtunder #28298 üzenetére
Nyugi, elfogadom én a kolléga véleményét lásd a tanácsát az eLoop al kapcsolatban írta hogy próbáljam meg Min.6.Voltal meghajtani meg is tettem, de ugyan az a helyzet mint 2évvel ezelőtt mikor el tettem őket a szekrénybe pihenni. Sajnos ugyan az a helyzet mint ebben a videóban is hallani lehet.
Sokan erre a videóra is azt mondták hát ez tök jó hogy ilyen csendes ez a venti 0 motor hang semmi hangja, persze sok embernél az van hogy silány(vacak alaplapi integrált hang, meg egy pár 1000.ft os hangfal, vagy füles) hang cuccal rendelkeznek, és meg sem hallják amit kellene.
Pedig akinek normális hang cucca van és a YT videót se 360p minőségbe nézi, annak észre kell vennie hogy bizony van motor hangja az eLoop nak is a videóban, és nálam is pontosan ilyen!
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest