Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• chopin42

addikt

Üdv! Érdekes problémába ütköztem, off, érdekelne, találkozott-e vele valaki béármilyen felállásban?
    Alaplapot cseréltem, Asrock b850m pro-a volt, semmi ilyen nem volt, majd tub b850 plus lett, azzal sem, végül giga x870 aorus elite lett és...
    Az első 3 silent wings 4 venti nyekereg. Le kellene állniuk 0% pwm-nél, de ehelyett rángatóznak, nyekeregnek, tovább forognak. De ugyanígy nyekereg maxon is, ott kevésbé, de ütemesen jól hallhatóan "recseg". Normál használatnál is hallom ezt a jellegzetes pwm "huhogást", de ott legalább alig észrevehető.
    Hátul 2 van, azok nyekergés nélkül leállnak. Viszont ha indítanám őket, az egyik már rég forog, a másik nyekereg, ki-be kapcsol, 0-200 rpm között "darál", 15% felett elmúlik.
    Argus monitort használok évek óta, ez már kb a 4-5. lap, és SOHA ilyen nem volt.
    Elsők 3as elosztón, hátsók noctua 2-es elosztón.
    A többi venti p12 pro különböző variánsa, azok rendben mennek, bár fanstop előtt azok is kattognak (előzőleg néha hallottam, de nem így).
    Kuka a lap? Vagy nem szereti a kábelt? (giga termékek még valahogy sosem lettek elsőre jók nálam, de nincs erőm 3x is szétkapni a gépet ésa másik lapot vadászni)....

Új hozzászólás Aktív témák