Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
chopin42
addikt
Üdv! Érdekes problémába ütköztem, off, érdekelne, találkozott-e vele valaki béármilyen felállásban?
Alaplapot cseréltem, Asrock b850m pro-a volt, semmi ilyen nem volt, majd tub b850 plus lett, azzal sem, végül giga x870 aorus elite lett és...
Az első 3 silent wings 4 venti nyekereg. Le kellene állniuk 0% pwm-nél, de ehelyett rángatóznak, nyekeregnek, tovább forognak. De ugyanígy nyekereg maxon is, ott kevésbé, de ütemesen jól hallhatóan "recseg". Normál használatnál is hallom ezt a jellegzetes pwm "huhogást", de ott legalább alig észrevehető.
Hátul 2 van, azok nyekergés nélkül leállnak. Viszont ha indítanám őket, az egyik már rég forog, a másik nyekereg, ki-be kapcsol, 0-200 rpm között "darál", 15% felett elmúlik.
Argus monitort használok évek óta, ez már kb a 4-5. lap, és SOHA ilyen nem volt.
Elsők 3as elosztón, hátsók noctua 2-es elosztón.
A többi venti p12 pro különböző variánsa, azok rendben mennek, bár fanstop előtt azok is kattognak (előzőleg néha hallottam, de nem így).
Kuka a lap? Vagy nem szereti a kábelt? (giga termékek még valahogy sosem lettek elsőre jók nálam, de nincs erőm 3x is szétkapni a gépet ésa másik lapot vadászni)....
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Audi A6 C5 Multimedia - 1/32GB / 12 hó jótállás
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 1 TB 27%-os áfás számla (0449AB)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Grózi