Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Safe Mode az agyban
- Rap, Hip-hop 90'
Aktív témák
-
Tuvok
csendes tag
Helló most készülök csinálni egy plexiházat. Nemsokára megjön a plexi is, de addig beszereztem pár dolgot és a terveket is készítem. A kártyákat tartó szabványos lemezt egy régi házból fogom kivenni mert ha magam csinálnám akkor esetleg elcsszném a méretezést amivel nem akarok vesződni, persze nem a gyári szürke színt hagyom meg hanem szebb sötétkéket színt viszek rá.
Egy nagy kérdésem lenne, hogy mivel tudnék plexit vágni ugyanis a hőtől megolvad és szilánkosra törik, a kézifűrésszel lassú és pontatlan lesz habár reszelővel lehet rajta segíteni azért mégse az igazi...
Ha tudnátok írni terveket annak is örülnék, de az alukeretet mindenképp elvetem, mert láttam már olyat de nem tetszett. Úgy nézett ki mint egy elcseszett akvárium.
Szóval mint említettem vettem egy nagy házat az egyik haveromtól 500 Ft -ért és kaptam hozzá egy jó 230W -os AT -s tápot kérdésem az hogy a tápot meghagyjam úgy ahogy van vagy kiszedjem belőle a ventit amire egyébként is szükségem lenne.
Aktív témák
- Corsair TX 850M - 80+ Gold, moduláris tápegység
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Új Arctic Liquid Freezer III. 360 Pro A-RGB eladó ventik nélkül, 6 év garancia!
- Phanteks Eclipse P600S Tempered Glass ház eladó extrákkal!
- Cooler Master MWE 850 Gold V2 80 PLUS Gold
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi