Hirdetés
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
Aktív témák
-
bbking
aktív tag
köszi...
-
bbking
aktív tag
Annyira hülyék a kérdéseim hogy senki se válaszol, vagymi??
-
bbking
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék picit moddolni, és lenne pár kérdésem. Ki mit próbált ki, miket hallot, aszerint kérem ossza meg véleményét az alábbiakkal kapcsolatban.
Most van a házba 2 venti (elöl be, hátul ki), meg a táp is 2 ventis (prociventi elől be, hátul ki).
Mivan akkor ha én direktbe akarok levegőt fújni a CPU ventinek és pontosan ott ahol van a cooler, azzal szembe vágok egy lyukat és berakok egy 8cm-es ventit. Ez így lehet?
Vagy arra is gondoltam, hogy egy csövecskét kivezetek a házból és a lyukra nem házcoolert rakok hanem ott megy a cső, amiből a CPU venti kintről kapja a levegőt. Ez menne?
Látom én ezeket a CD méretü poti rendszereket, melyek a ventiket szabályozzák. Ezzel kapcsolatba még annyit, hogy procihűtőben láttam már sokat(nekem is van olyan) amit lehet potival szabályozi, de házhűtökbe nem nagyon láttam olyat amin van külön egy kis kábel amit potiba lehetne dugni. Szal ez most hogy van? Minek van akkor olyan sok potis pult ha nincs is házhűtő, amit lehet állítani. Vagy hol van?
Egyenlőre ennyi jut eszembe, de még délután volt egy csomó 5letem. Plíz véleményezzétek már... THX.
Aktív témák
- Drón topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OLED TV topic
- Mikrotik routerek
- Forrmell.enn
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest