Hirdetés
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kalandor: Fred
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
corm
senior tag
válasz
Latissimus Dorsi #2972 üzenetére
Én mindössze két menedzserjátékot játszok, nincs többre szükségem. A Sokkeres dolog tetszik, mert bár annak is egy randomgenerátor mindenképpen szerpet kell, hogy kapjon, de mégsem teljesen értelmetlen dolgok jönnek ki. A csatárok elől vannak, megkapják alabdát, cseleznek, lőnek vagy élppenséggel lecselezik őket. Egy-egy párharcnál viszont nem az számít, hogy az én két csatárom minden támadóképessége hogyan arányul az ő x db védője vdekezési képességeinek szummájához, hanem pl. a két szembenálló játékos cselezés-szerelés képessége alapján számolja a történést, megfelelő súlyozással ellátva a két opciót. Ez így korrekt, más kérdés, hogy amozgás valóban bonyolultabb szimulációs kérdés, és ebben a sokker is eléggé gyerekcipőben jár.
Így végülis nekem már valóban az is elég lenne, amit X-Com írt, hogyha ilyen véletlen lenne csak a játékban, és a megjelenítés maradna a mostani. Habár ugye ez az a dolog, amit soha nem fognak az orrunkra kötni, hogy valójában hogyan is számolódnak a cuccok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Suzuki topik
- Milyen videókártyát?
- Futás, futópályák
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen program, ami...?
- Mini PC
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- További aktív témák...
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest