Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• corm

senior tag

válasz Latissimus Dorsi #2972 üzenetére

Én mindössze két menedzserjátékot játszok, nincs többre szükségem. A Sokkeres dolog tetszik, mert bár annak is egy randomgenerátor mindenképpen szerpet kell, hogy kapjon, de mégsem teljesen értelmetlen dolgok jönnek ki. A csatárok elől vannak, megkapják alabdát, cseleznek, lőnek vagy élppenséggel lecselezik őket. Egy-egy párharcnál viszont nem az számít, hogy az én két csatárom minden támadóképessége hogyan arányul az ő x db védője vdekezési képességeinek szummájához, hanem pl. a két szembenálló játékos cselezés-szerelés képessége alapján számolja a történést, megfelelő súlyozással ellátva a két opciót. Ez így korrekt, más kérdés, hogy amozgás valóban bonyolultabb szimulációs kérdés, és ebben a sokker is eléggé gyerekcipőben jár.
    Így végülis nekem már valóban az is elég lenne, amit X-Com írt, hogyha ilyen véletlen lenne csak a játékban, és a megjelenítés maradna a mostani. Habár ugye ez az a dolog, amit soha nem fognak az orrunkra kötni, hogy valójában hogyan is számolódnak a cuccok...

Új hozzászólás Aktív témák