Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Speedhs

őstag

válasz Napfénysüti #18179 üzenetére

Vagy kp edzés vagy szopás.. Én már eladtam pár védőmet, most elmegy majd két kapusom, 3 védőt megtartok, és jön is a kp edzés, még most váltok, hátha nem esek ki egyenes ágon a VI-ból megint..

• zsolli

addikt

válasz Napfénysüti #18179 üzenetére

A hatstats.com szerint tegnap 6-1-re kellett volna nyernem. Olaf szemenköpött, tulajdonképpen örülhetek, hogy a 4-4-gyel itthon tartottam 1 pontot:DDD

Egyedüli gyenge pontom (most) az erőnlétből fakadó meccs végi értékelés. Meccs elején több, mint 60%-os birtoklásra nem kaptam annyi kiírt helyzetet, mint nagy esetben elvárható lett volna. Illetve ellenfelem is kapott, emiatt nem tudtam elhúzni annyival, amire beterveztem egy visszaállást, ahol védelmet és kp-t erősítettem volna, gondolván ügye arra, hogy a srácaim a meccs vége felé "elfogynak".

Két visszaállást terveztem, egyik 3-5-2-re, másikat 4-5-1-re.
    A 3-5-2-est több, mint 2 gólos előnyre, bármikorra állítottam.
    A 4-5-1-est a 65. perc után bármikorra, sima előnynél. Még szerencse, hogy legalább ez megvalósult, de igazán az első beállításnál jött volna az érdemi rész. Ott a szélsőhátvédeim védekezőbe álltak volna, bejött volna egy védő középre, plusz a két szélsőm befele irányítódott volna (kp-t erősítvén).

Most nem tudom megnézni a meccsed, de sajna ilyenek előfordulhatnak:( :W

Én is "sz@pok" most. Tulajdonképpen nekem mind1 az eredmény, de a kocshog szurkolóim azt hiszik, még mindig az a csapat vagyunk, aki anno odavert V-öd osztályban:DDD

Oké, nyilván rengeteg meccsen esélytelenebb voltam, ki is kaptam. De legalább azokta tudnám behúzni, ahol én vagyok az esélyesebb...

Nem tudom, mikor lesz ismét teltházas meccsem :O

Új hozzászólás Aktív témák