Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speedhs
őstag
válasz
Napfénysüti #18179 üzenetére
Vagy kp edzés vagy szopás.. Én már eladtam pár védőmet, most elmegy majd két kapusom, 3 védőt megtartok, és jön is a kp edzés, még most váltok, hátha nem esek ki egyenes ágon a VI-ból megint..
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #18179 üzenetére
A hatstats.com szerint tegnap 6-1-re kellett volna nyernem. Olaf szemenköpött, tulajdonképpen örülhetek, hogy a 4-4-gyel itthon tartottam 1 pontot
Egyedüli gyenge pontom (most) az erőnlétből fakadó meccs végi értékelés. Meccs elején több, mint 60%-os birtoklásra nem kaptam annyi kiírt helyzetet, mint nagy esetben elvárható lett volna. Illetve ellenfelem is kapott, emiatt nem tudtam elhúzni annyival, amire beterveztem egy visszaállást, ahol védelmet és kp-t erősítettem volna, gondolván ügye arra, hogy a srácaim a meccs vége felé "elfogynak".
Két visszaállást terveztem, egyik 3-5-2-re, másikat 4-5-1-re.
A 3-5-2-est több, mint 2 gólos előnyre, bármikorra állítottam.
A 4-5-1-est a 65. perc után bármikorra, sima előnynél. Még szerencse, hogy legalább ez megvalósult, de igazán az első beállításnál jött volna az érdemi rész. Ott a szélsőhátvédeim védekezőbe álltak volna, bejött volna egy védő középre, plusz a két szélsőm befele irányítódott volna (kp-t erősítvén).Most nem tudom megnézni a meccsed, de sajna ilyenek előfordulhatnak
Én is "sz@pok" most. Tulajdonképpen nekem mind1 az eredmény, de a kocshog szurkolóim azt hiszik, még mindig az a csapat vagyunk, aki anno odavert V-öd osztályban
Oké, nyilván rengeteg meccsen esélytelenebb voltam, ki is kaptam. De legalább azokta tudnám behúzni, ahol én vagyok az esélyesebb...
Nem tudom, mikor lesz ismét teltházas meccsem
Új hozzászólás Aktív témák
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Temu
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Okos Otthon / Smart Home
- Vicces képek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Robot Vacuum S40C
- Katana GF66 11UE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HP Elite Dragonfly G3, érintőkijelző ,i5-1235U ,16GB RAM ,512GB SSD, gyári garancia 2026.10.17-ig
- PlayStation Portal (garanciális) + AJÁNDÉKOK, csere is
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Apple iPhone 15 Plus Black Dynamic Island, 48 MP fő kamera 256 GB -100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest