Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• zsolli

addikt

válasz Speedhs #16949 üzenetére

De mondom, ez sem szentírás, csak én csinálom (csináltam) így. És ezekhez természetesen kell a középpálya, vagy pedig nagyon nagy mértékben védekezd le az ellenfeled.

A védelem igenis számít. De írtam, hogy szerintem legalább 2 helyen kell dominálni, vagy jó pontrugó és specesek kellenek.

Tehát ha nem birtokolsz, de nagyon kemény védelmed van, plusz a támadásod átmegy az ellen védelmén, akkor mehet a CA esetleg.

Ha birtokolsz, de nincs megfelelő támadásod, ellenben szintén brutál módon levédekezed az ellent, akkor imádkozz, hogy a pontrugód esetleg jó speceseid beinduljanak. r0by legutóbbi meccsén iszonyat mértékben birtokolt, és szépen védekezett. De a motor nem adott neki SE-t, vagy 11-est. Tulajdonképpen ebben benne van olyan is, hogy pl. az ellenfele a kicsi birtoklásra kap egy helyzetet, és annál valahogy úgy gurul a kocka, hogy átmegy r0by védelmén, és gól. És ott állunk, hogy baszott erős védelemnél, nagy kp-nál 1 gólla nyert az ellen. Sajnos láthattunk már ilyen meccset.

Tehát többféle verzió lehet a győzelemre, aztán vagy bejön, vagy nem:

1.: kp + támadás
    2.: védelem + támadás
    3.: védelem + kp + pontrugó + specesek
    4.: Sörhas + mák :DDD

Természetesen a pontrugó + specesek minden verziónál szükséges, de a 3-nál főként arra lehet támaszkodni.

Zs

Ui.: a + támadás alatt azt értem, átmegy az ellenfél védelmén, a kp-n meg azt, hogy birtokolsz, minimum 55-60%-ban.

Új hozzászólás Aktív témák