Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szanya
tag
Megvettem én is a Hasee-t. Kaptam érte a pénztárnál 100 db piros szivecskét, amit be lehet ragasztani az áruház pontgyűlytő füzetecskéjébe.

A domozban egy külső USB- s modem rejlik, egy akksi, egy tápkábel, user's manual, egy CD, amin a user's manual magyarul is rajta van és egy másik cd, amin a különféle telepítő progik vannak. Arra CD- re, amin a használati utasítás van ragasztottak egy matricát ''Magyarnyelvű útmutatú'' felirattal, ezért egy kicsit rázkódik pörgés közben.
![[kép] [kép]](http://lh6.google.com/image/peter.szaniszlo/RXSQeOIpV-I/AAAAAAAAACQ/D1xoWoQHev4/egyben.png)
A képen látható, hogy nincsenek túlzsúfolva az oldalai nyílásokkal. Sőt a píszíemszíály is hiányzik, annak ellenére, hogy a képen látható. Van egy RJ-45 (LAN), de mellette az RJ-11 csati be van tömve. (Biztos ezért mellékelik az USB- s modemet.) USB- ből egyébként kettő hátul, egy pedig bal oldalt található. Bal oldalt van még egy VGA a külső monitor számára. jobb oldalon csak az ODD van. Hátul pedig már csak a ''DC in'' és a kensington zár van.
Ha ki van nyitva, akkor meg egy csomó világító bizbasz látható meg egy pici pötty, ami a mikrofon. Ja, és két oldalt a klaviatyűzet mellett a beépített subwooferek.
Tulajdonképpen nekem bejön így külsőre. Talán a procihűtésnél lehet valami surlódás, ami megtöri a teljes csendet, de egyébként tök halk alapjáraton. Pörgetni még nem tudtam, mert Free DOS van rajta. Én meg majd a tesómra bízom, hogy telepítsen rá olyan rendszert, amilyet akar.
Egyelőre ennyit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Nintendo Switch 2
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Elite: Dangerous
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad B50-80, 15,6" HD, i3-5005 CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- HP EliteBook 840 G3, 14" HD, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 128GB M.2 SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( o
- HP EliteBook 840 G2, 14" HD, i5-5300U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Dell Vostro 5481, 14" FHD, i5-8250U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Macbook Pro 13" A2338 2020 M1/16/512
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest