Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• flymi

addikt

Frissítettem az 1. hsz-ban is a képeket.

A 3Dfx accelerator elkerült tőlem, az érte kapott pénzt egy ritka cpu hűtőbe fektettem, amiről majd külön blogbejegyzésben értekezek.

Ezekkel még adós voltam:

s370-re egy TTC-CU5TB

Egy Titan Twin Majesty, avagy TTC-MT1AB-2. Pontosabban kettő darab is van belőle, a másikat sikeresen elpakoltam már valahová...

Egy takarításra váró monstrum: Coolink U1Lite2

Khmm, a nagy fogás: Thermalright SP-97 dobozosan

...tartozékaival

Egy újabb Titán, ezúttal s478-ra: Titan TTC-MT4AB

Dobozosan, ahogy kell.

Ez annyira nem nagy szám, mivel a borda nem extra és a venti ebből a sorozatból nem is a legerősebb példány (ez 6800rpm-et tud), de dobozos és szép állapotú. Típus: WBK38

A Globalwin neve anno a minőségi szinonimája volt.

Elég kommersz cucc ez a Xilence P4 Pro, nem érne 500Ft-ot se, ha nem lenne dobozos és prociszűz. :K

Annyira új, hogy még a műanyag kupak is rajta van az alján.

Lecseréltem a TT Fanless 103-at egy jobb állapotban lévőre. Ennek nem kócosak a bordái.

Amikről nem készültek képek (még):
    Gigabyte GH-PCU21-VG
    Thermaltake Volcano 9
    Cooler Master HHC-L61 -> Ez is megérne egy külön misét!
    Spire LionStream IV SP472B13

+ a már korábban említett MSI Ti4200-8x-ról és az XFX 6800XT 256MB sincsenek még képek.

Viszont van a szellemképes/csíkozós Leadtek PX7900GTX-ről sütés előtti állapotról:

Szerintem az IBM GXT4500P Excaliburt sem mutattam még be nektek:

Egyenesen az óceán másik feléről, Kanadából érkezett. Többe került a szállítás, mint maga a kártya, de abszolút megérte. Csak oda kell tenni egy korabeli MX440 mellé.

Aki kiszúrja a hibát a nem túl jó minőségű képen (a vga-n), az a vendégem egy vödör sörre! MegasArchon, bacsis és frescho nem tippelhetnek. ;]

A közeljövőben is érkezik majd még hozzám 1-2 érdekesség, érdemes lesz benézni alkalomadtán a topicba.

[ Szerkesztve ]

/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés