Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
Hát a belépő kb. 100 euro (ha jól emlékszem... talán picit több) + utazás (kb. 20k körül van a vonat és a repülő sem sokkal több) + szállás... Nincs ez azért 100k, de tény, hogy nem olcsó. Nekem is csak "fél" keresetem van (részmunkaidő), de ezt a közeljövőben, pár hónapon belül meg kell(ene) szervezni, mert a jegyek elég hamar elfogynak. Ez egy egyszeri alkalom, drága mulatság, de idehaza én egyszerűen nem tudok elmenni szórakozni, mert mindenütt olyan ótvar kommersz zenéket játszanak, ami maximum háttérzörejnek jó, de úgy igazán partizni nem lehet rájuk (egyébként nincsen bajom velük, csak szerintem alkalmatlanok arra, amire vágynék egy diszkóban).
[ Szerkesztve ]
-
nem_tom
őstag
Uh, jajj, Qlimax... Az így most túl nagy befektetés lenne, sajna nem tudok menni.
Majd talán egyszer, ha lesz munkám és kottám. -
skitzoo
senior tag
ha tudsz várni még 1 évet megyek veled de lehet mmég idén is
nem_tom: lesz majd azis de haverral csináljuk
[ Szerkesztve ]
"Tudod, mi a pokol? Nem tűz és ördögök... nem az, amit gyerekkorunkban tanultunk! Mi magunk építjük a magunk poklát... még életünkben... ahányszor fájdalmat okozunk... ahányszor szenvedést okozunk!"
-
Pala
veterán
Valaki nem akar gyünni Qlimaxra novemberben? Én elhatároztam, hogy kimegyek, de már most félre kell rakni, mert nem túl olcsó. Meg hát jó lenne, ha nem egyedül kellene nekivágnom.
-
nem_tom
őstag
Hónapok óta nem shuffle -öztem, szal gondoltam felcsapok egy kis vidit, mert bár rapp -et hallgatok, de azért a HS nem halt ki bennem.
FoXee
[ Szerkesztve ]
-
sitzoookaaa
csendes tag
ja és énis táncolom és szerintem egyre többen nyomják ^.^
"Alku van ha 100éves vagy és a szüleid is elkisérnekl!" || gyors válasz oka: PH függő vagyok! || ha valakinek írok privátot vegye a fáradságot hogy visszaír! || telefonon is elérsz:06308413121 (hétköznap 12:10 töl-21 ig kedden 15-21 ig hétvégén 8-21 ig)
-
sitzoookaaa
csendes tag
[ Szerkesztve ]
"Alku van ha 100éves vagy és a szüleid is elkisérnekl!" || gyors válasz oka: PH függő vagyok! || ha valakinek írok privátot vegye a fáradságot hogy visszaír! || telefonon is elérsz:06308413121 (hétköznap 12:10 töl-21 ig kedden 15-21 ig hétvégén 8-21 ig)
-
Overlocker
veterán
-
Pala
veterán
Jé, ilyen topik is van!?
Akkor itt a helyem!!
Mondjuk én csak hardstyle-t hallgatok, de szomorúan konstatálom, hogy ebben a témában nagyon le vagyunk maradva pl. Hollandiához képest, idehaza absz. nincsen bázisa ennek a műfajnak, eljárni se nagyon lehet olyan helyre, ahol hs-t tolnak (vagy csak nem tudok róla), így jóformán magamat szórakoztatom idehaza. Meg a szomszédokat! -
JetiRulez
őstag
Nos, van egy olyan érzésem, hogy nem_tom egy huzamosabb ideig nem fog shuffle-özni. A legutóbbi meetup után pár nappal elkezdett rap-et hallgatni és egyik napról a másikra leállt a gyakorlással is. Szóval azóta nekem is meg kell tűrnöm itt a szobában a minden napi betevő rap muzsikát.
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
Louro
őstag
T-step, running man....ez inkább csúszkálás, de lelkes a gyerek, csak lehet nem nagyon tud angolul és a tutorial szót nem ismeri. Nagyon sok alapokról videó van fenn már. 1:10-nél meg egy kick-et próbált szerintem ,csak rájött, hogy nem olyan könnyű.
Nekem egy ideje új kedvenceim vannak. Az új Pae és Sarah
Erik és LemA legjobban azt szeretem a hardstep-ben és a shuffle-ben, hogy sima átlagdiszkóban is "hasznos". Bár ott 1-2x szórakozgattam, de inkább visszafogom. Marad a lötyi-lötyi ott inkább. (Igaz én se vagyok olyan pro, de a sráctól legalább jobban sikamikálok Running man és a hardstep legalább megy, még ha a T-nél néha kiesek a ritmusból is.)
[ Szerkesztve ]
Mess with the best / Die like the rest
-
macikos
addikt
én besz*rtam
-
JetiRulez
őstag
válasz Overlocker #76 üzenetére
Nála mindig eksön van, de már újra Fox néven fut. Ez az ember nem győzi váltogatni a neveit.
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
macikos
addikt
Sziasztok!
Én ugyan soha az életben nem fogok shuffle vagy bármilyen táncot űzni (testfelépítésemből adódóan ), de mindenesetre a shuffle nagyon tetszik.
Lehet láttátok már, sőt biztos, de azért berakom az egyik kedvencem: [link]
-
rauschie
senior tag
Sziasztok!
Tud valaki Budapesten olyan (dieselen kívül) helyet, ahol hardstyle/jumpstyle megy időnként? Alapvetően irtózom minden tánctól, de az egyiket meg kell tanulnom, érzem, ez tetszik -
Overlocker
veterán
[ Szerkesztve ]
-
Louro
őstag
Örsre én is kinéznék, ha ott vagytok. Igaz már nem fiatal kakas vagyok (25), de azért engem is érdekel, mert bejövős
És csak annyit, hogy aug. 7-én is volt egy nagy hs-buli pesten. De lesz szept. 11-én is a népligeti Diesel club-ban (régi E-club). Igaz hardstyle a kisteremben lesz, de a nagyteremben is jó zene lesz tuti ;)
Mess with the best / Die like the rest
-
Overlocker
veterán
Na ez tetszik, tökéletesen tolja erre a zenére. Link
-
<NewL>
addikt
Tomek Shuffle vol1 -ő sem nyomja rosszul. (debreceni srác)
régen a lovardába (4 éve) hasonló lépéseket prodokáltam a hide you-raThere's an app for that
-
Brian_RL
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
nem_tom
őstag
Privátba megadom az msn-emet és majd ott megbeszéljük a dolgokat.
Amúgy Speedodevo tényleg nem gyenge, de ő a maláy shuffle-t tolja, ami nekem nem jön be...
Am, hétvégén csak délután érek rá.
-
Overlocker
veterán
Találtam egy jó kis magyar oldalt, ahol megvan magyarázva pontosan a video. link
-
-
Brian_RL
aktív tag
válasz Overlocker #60 üzenetére
ezek is jól ünneplik a karácsonyt
-
Overlocker
veterán
Speedodevo, hát nem gyenge..
-
nem_tom
őstag
válasz Overlocker #57 üzenetére
Elvileg jövőhéten, mert akkor lesz elég pénzem.
Amúgy csak a szállítási kölcségben lenne olcsóbb. (kb 2-3ezer) -
nem_tom
őstag
Szívesen megtanítalak, ha teszemaszt Örs-re vagy környékére ki tudsz jönni.
Amúgy még nincs gatyám.
És köszi.(#55) Overlocker: Lesz majd gatyám, nem varratok, hanem rendelek egy igazit. És sajnos M.o.-n nem lehet kapni eredeti gatyát
[link] Innen rendelhetsz gatyát (Malajzia), csak sajnos 20 ezer alatt nem kapsz. A gatya ára attól függ mennyi fényvisszaverős minta van rajta.
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
-
nem_tom
őstag
válasz Overlocker #52 üzenetére
Köszi.
Az a lényeg, hogy gyakorolj sokat és kitartóan! Nem lesz könnyű tökéletesen elsajátítani.
-
nem_tom
őstag
Egy barátommal új bandát alapítottunk, mert az eddigi bandám (ThD) feloszlott! [T]he [F]astest [S]hufflerz
És a nevemet CraB-ről DynamiTe -ra változtattam! És mielőtt megkérdezné vki miért váltottam nevet, azért, mert a CraB-et meguntam.Banda videója: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Android szakmai topik
- Politika
- nVidia tulajok OFF topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 4
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- ÚJ TRUST GXT929 HELOX vezeztéknélküli gamer egér és TRUST GXT833 THADO TKL gamer billentyűzet!
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.7GHz LGA1151 (BX80684I59600KF) Processzor- Használt
- HP Enterprise SATA3 4TB 7200RPM merevlemez- 100/100
- Keresek Samsung S23 ultrát és Samsung S24 ultrát
- Keresem !!! 14600k/245k i5 procit