- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
skitzoo
senior tag
basszus a derekam miatt megint nemtudok gyakorolni
-
skitzoo
senior tag
amúgy ti mennyit gyakoroltok 1 nap?
-
héétee
újonc
Hát Sziasztok.. én most kezdtem a shuffle- t és nagyon teccik.. ha valaki űzi még ezt fejér megyéből azírjon
-
skitzoo
senior tag
jó lenne már firss hús
-
nem_tom
őstag
ez egy torrent fájl, ami vareznak számít.
olvastad az Alapelveket?de úgyse jár ide senki, főleg nem modok, szal mind1.
-
Pala
veterán
Aki teheti, szerezze be a legújabb Hardbass-t (vol.10), Wildstylez mixje nagyon üt rajta!
Tegnap óta szinte folyamatosan ezt hallgatom!
-
skitzoo
senior tag
nehaljon ki megint a topic szal up!
-
nem_tom
őstag
igen, de én úgy veszem észre, hogy az elektro shuffle -t a malájosok jobban átvették.
(#157) skitzoo: az oks, hogy haverokkal, de ugye oktató videóról? (pl BigMilan video) mert az nem jó, hogy csak nézegetitek a shuffle videókat és vmi hasonlót próbáltok alkotni. sokkal több van mögötte.
vagy valamelyik haverod úgymond haladó szintű shuffle -ös emberke? -
Pala
veterán
Pedig a shuffle-nek több válfaja is van, mint pl. a melbourne shuffle (ezt ismerik a legtöbben), ami gyakorlatilag mindenféle elektronikus zenére rászabható, nem csak a hardstyle-ra. Sőt főleg nem arra, mivel kialakulásának idejében (80-as évek) még nem is létezett HS.
[link] -
Shuffle house, pop, eurohouse, europop zenére? Neee...
Maradjatok inkább akkor a hardstyle-nál, ha már shuffle-t táncoltok.
D-Block & S-te-Fan, Frontliner, Ivan Carsten, Zany, Tuneboy, Noisecontrollers, Headhunterz, The Pitcher akik így hirtelen eszembe jutnak, ha Hardstyle-ról van szó.
Az electro, dance, house, pop műfajokat véleményem szerint nem szabadna összekötni a shuffle-lel. -
nem_tom
őstag
up! nehogymá így meghaljon a topic. olyan szépen indult.
-
nem_tom
őstag
-
nem_tom
őstag
válasz
Overlocker #148 üzenetére
nagyon helyes!
-
-
nem_tom
őstag
válasz
Overlocker #146 üzenetére
egy kicsit biztosan, ha eleget gyakorolsz és elszántan.
-
-
nem_tom
őstag
amúgy e-hónapban meglesz tartva az 5. Magyar Shuffle meetup!
-
skitzoo
senior tag
válasz
Overlocker #142 üzenetére
nem kötekedés céljábol irtam énse ha te annak vetted akkor bocsi
-
nem_tom
őstag
válasz
Overlocker #141 üzenetére
Hát az így sem kis költség... Kibérelni egy nagy teret (pl egy kisebb csarnokot) + fények, kaja, pia, stb...
Necces.Talán úgy lenne elképzelhető, hogy előre lebeszélni sok emberrel és összedobni a pénzt, + belépőt szedni. Úgy TALÁN!
De nagyon meg kéne szervezni. -
-
-
nem_tom
őstag
Amúgy vki meg tudná mondani, hogy miért nem találok a 2009 -es Qlimax -ról, olyan jellegű DVD felvételeket YouTube -n, mint a 2006-7-8 -asokról?
-
skitzoo
senior tag
ink elmek egy qlimax ra mint házibulba. ezt nem sértésnek szánom de egy qlimax buli sztem k*rva jó és felülmulhatatlan
-
Pala
veterán
válasz
Overlocker #134 üzenetére
Mire gondolsz? Házibuli?
nem_tom: Innen Pöstről nézve majdnem mindegy.
-
-
Pala
veterán
válasz
Overlocker #129 üzenetére
Huh, ez se olcsó azért!
nem_tom: A Qlimax Arnhemben van, Hollandiában, a Gelredome nevű stadionban szokták megrendezni.
-
-
nem_tom
őstag
válasz
Overlocker #129 üzenetére
Ez a Defqone?
-
-
nem_tom
őstag
Ez a 2 cucc hol is van amúgy?
Ha jól tudom a Qlimax az belgiumban van, de a másikról halvány lila gőzöm sincs. -
Pala
veterán
válasz
Overlocker #126 üzenetére
Oda mennyi a beugró? Érdekel az is, bár a Qlimax a lézershow meg a fények miatt jobban vonz.
-
-
skitzoo
senior tag
ujj vidi: [link]
-
skitzoo
senior tag
válasz
Insanecube #123 üzenetére
ő a "mesterem"
-
skitzoo
senior tag
-
Brian_RL
aktív tag
sziasztok!
Tegnap óta csak ez megy: A-lusion - The A-lusion Show
-
Pala
veterán
Na én is pont ugyanilyen elhatározásból akarok idén kimenni!
Javaslom ezt: Qlimax 2008 HD - Technoboy (Még 40 évesen is jól nyomja)
-
-
-
skitzoo
senior tag
és gondoljatok bele mennyi jó csaj lehet ott akik csak arra várnak hogy jól megb*szák őket
-
Pala
veterán
Nem lepne meg, ha tényleg így lenne, végülis több tízezer őrjöngő ember között lenni nem éppen gyerekprogram.
Utánanéztem neten annak, amit említettél, de kicsit húztam a számat. Hardstyle, Hard Trance, Jumpstyle jöhetne, de ott inkább goa meg psytrance van (állítólag). Bár szó se róla, biztosan jobb, mint a roxy rádiós slágerekre rángatózni egy átlag pesti diszkóban.Egy próbát megér.
Közben rájöttem, hogy én egész egyszerűen rossz helyre születtem.
(Pedig elég sokféle zenét megeszek)
-
Pala
veterán
Fogalmam sincsen (tényleg nem tudom), de valószínűleg azért nem gondolkoztam még rajta, mert nem fogyasztok soha alkoholt, se itthon, se külföldön.
Másrészt meg nem enni/inni menék, hanem partizni. Én a kettőt nem szoktam együtt művelni.Szóval engem ezek a plusz kiadások nem érintenek.
-
skitzoo
senior tag
ja meg én még nem is mehetek majd csak jővőre mert még nemtöltöttem be a 18 at
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest