Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Integra

titán

válasz gege71.hu #2439 üzenetére

jól teszed. azt semmi képpen sem javaslom, hogy bikából üsd a párnát, addig meg pláne nem amíg a technikán amúgy is van mit csiszolni. azon meg mindig van:)
    nem tudom, hogy hol tartasz km-ben, de talán már volt edzésen, hogy az ütéseknél csak akkor van szorosan ökölben a kezed, akkor feszülsz meg mikor becsapódsz, és ahogy megvolt a találat már ernyed is el az izomzat és lazulsz és húzod vissza a kezed.
    én bandázs és kesztyű nélkül pontkesztyűzöm meg párnázom.
    régebben bebicsaklott nekem is a csuklóm. gyenge csukló és szar pocsék ultrafos technika:DDD
    nekem a kettlebell erősítette meg baromira a csuklóm. illetve a pontos technika. nagyon megtanultam jól megfeszíteni meg elernyedni az kar és csukló és kéz izomzatot, ahogy azt kell.
    nem tudok táplálék kieg és hasonlókat speciel erre, én semmit sem csináltam, csak gyakoroltam keményen és igyekeztem koncentráltan figyelni a mozgásra és az ütésre és hogy mikor feszítem meg az egészet ütésnél és hogy utána lazítsak.
    ha meg kék lila volt a csuklóm, akkor néha voltarennel emulgéllel kentem, nekem az jött be.

Új hozzászólás Aktív témák