Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Aktív témák
-
behappy
aktív tag
nem értek én már semmit!!!
Felvetettem barátnőmnek, hogy lehet, hogy mennék golyatáborba... Mért kell rögtön azt gondolni, hogy füvezni, csajozni fogok??? Több, mint 3 éve vagyunk együtt, több, mint fél éve élünk együtt....sőt! Oktoberben lesz egy éve,hogy együtt élünk. SOHA nem csaltam meg....akkor meg mért kell rögtön ezt feltételezni?? Tudom mennyire szeret és azt is, hogy fél, hogy mi lesz ha vége lesz... DE NEM LESZ VÉGE, igazán felfoghatná már! Nem értem, nem értem....egy nagy kérdőjel a fejem!!! Nem csajozni meg füvezni akarok én menni golyatáborba, hanem megismerni pár arcot, hogy ne nézzek az első hetekben a suliban mint egy barom, nem szeretem amikor nem tudok mit kezdeni magammal és nem ismerek senkit... Mért kell ennyire kétségbe vonni engem, amikor mindent megteszek érte, őrülten szeretem...Főleg azok után, hogy megbeszéltük az eljegyzést is, meg mindent... egyszerüen NEM értem! Valaki felvilágosithatna, hogy mi van, mert nekem tök sötét van...
3 év alatt egyszer sem adtam okot arra, hogy ne bizzon meg bennem ilyen szempontbol... Igen, követtem el én is hibákat, mint szinte mindenki az életben, de nem olyan jellegüeket, hogy kétségbe lehessen vonni akár egy szoval is a hüségemet!
nem értem...
most ennyi, mert ugysem tudok mást irni...
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 M4 16GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433 - i7-10G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bontatlan! PlayStation 5 Slim Digital + kontroller 2 év garancia 2028.04.09-ig, számlával!
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest