Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fecogame: 1 laptop, 1 PC, 2 monitor, 1 hangfal. Hogyan?
- Fecogame: Cég felvásárlás - Volt már benne részetek munkavállalóként?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Aktív témák
-
behappy
aktív tag
Este lehet nem tudok irni, mert 50% hogy lesz-e gépem. Felpörgött a biznisz ma reggelre, lótottam, futottam a városban minden irányba, természetesen mindenkinek egy időpont lett volna a legjobb, 5 különböző helyen...de megoldottam.
Reggel óta püfölnek az ucán vmit, már elegem van a kopácsolásból. A kukásauto reggel olyan hangos volt, hogy azt hittem, kitört a háboru... Jo ébredés volt.
Látom, az én kis egyetlenemet sikerült megfertőzni a PHval, hiszen már irogat ide is
Nagyon hiányzik!!! Lassan telik az idő nagyon, bezzeg mikor együtt vagyunk, akkor meg elröpül nagyon hamar. Nem baj, nemsokára suli és akkor végre minden nap (szinte) együtt lehetünk, már várom nagyon!!!
Végülis a sulit is, kiváncsi vagyok milyen lesz... Meg arra is, mihez fogok utána kezdeni, mert hallottam rosszat is - jot is a diplomáról. Fene tudja, majd kiderül. Remélem sikerül valami jo helyet kifogni majd! Drukkoljatok!
Persze addig még van 3 év... Kb.
Na most ennyi csak, mert több nem történt velem eddig, tul sokminden nem is fog.
Szombaton BP parádé, kiváncsi vagyok milyen lesz a tavalyihoz képest. Bulizunk egy nagyot, az biztos!
Aktív témák
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- Dell Wyse 5470,14",FHD, N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- AKCIÓ! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 1 TB Gar!
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Persze addig még van 3 év... Kb.