Hirdetés

Aktív témák

• behappy

aktív tag

Huhh, hál istennek végre itthon és vége a napnak! Elfáradtam.

Nagyon rossz hangulatom volt ma, nagyon hiányzik barátnőm! ... pont most beszéltem vele :DD De jo volt!!! Már nagyon várom a szombatot, hogy ujra velem legyen!

Ma mindenki felidegesitett, az emberek szimplán hülyék, nagyjából elegem van a világból (mára). Tisztelet a kivételnek persze! Elsősorban a postásra, boltosra és villamoson utazo büdös görényekre akadtam ki!... és mára már a taxisokból is elég volt! Bunko népség...

Egyébként mint láthatjátok jol vagyok :DDD

Nem érte az ATI VGA kártyákat. az utobbi kb 1 honapban kb 5 különböző tipus járt nálam... radeon 8500-9000-9000pro-9600se-9550XT Extreme Edition... Tudjátok mi a poén? 3Dmark eredményekre támaszkodva a 8500ösöm volt a legjobb! igaz, agyonhuzva, alapon járatva kb 9550 teljesitményét hozta. 9000pro kicsit lemarad, 9000 kicsit jobban, 9600se pedig egy hulladék! Doom3 látványra támaszkodva pedig a 9550 viszi a pálmát (gondolom DX9 miatt), viszont FPSben nem sokkal gyorsabb, mint a 8500-tel volt. Poén, mi? Ugyhogy most 9000Pro van és jo sok pénzzel beljebb vagyok.

Holnap lesz egy jo menetem a postára egy kb 6-7 kilós csomaggal. Király! Előre el tudom képzelni a postásnéni fejét :D De ugy kell neki!

Na kb ennyi a mai story, megint nem volt tul érdekes, mi? Na majdcsak az lesz egyszer :)

[Szerkesztve]

Aktív témák