Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
Nem hiszem hogy erre a topicra a jelenlegi színvonal mellett sok szükség lenne. Zárom.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #59 üzenetére
Ezek megállás nélkül vannak, lassan kétkézzel 120.
-
brownus
veterán
válasz
Motion_Blur #59 üzenetére
Egykéz: 55
, persze-persze
#61: hmm, akkor
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
Kétkéz: 64
Egykéz: 55 -
brownus
veterán
hehe, micsoda totyik
hmm, kb. 50et -
pzkw
csendes tag
Valamivel 150 felett van az rekordom. Itt a munkahelyen is nyomok néha egy párat, kicsit hülyének néznek. A testedzés nem kifejezetten ''bőrhaj'' feeling, igencsak áldásos hatása van a koncenrációképesség fokozására, fölös indulatok levezetésére (főnök leverése, bill. szétverése helyett kíváló). Nem útálkozni kell, hanem erőt venni magunkon és kajakra lenyomni azt a napi 500-1000 ismétlést
Jó ha guggolás is párosul hozzá, a keringés egyensúlya végett.
Ja, a dolog egy idő után érzékelhető plusz eredménnyel jár csajozás terén és járulékosan ''egyéb teljesítményünk'' is emelkedik... -
Manitou
veterán
40-et bármikor lenyomok egybe 50 már húzósabb
150-200-at meg kisebb megszakításokkal
-
XeeN
senior tag
43, de kb 2 percet pihentem utána a földön fekve...
-
Koji-kun
csendes tag
háromszázezer.... vagy nem tudom ...
miért nem a felülést kérdezed?
Akkor lenne mivel gizduljak..
De így ez a 10 feki, ez max röhejes, nem gizda -
Rég voltam itt és mindjárt egy full értelmes totyik.
Mostanság állandóan ez megy? -
csudri
őstag
OFF:
Régen én is vizilabdáztam, de soha nem fekvőtámaszoztunk. Egyszer viszont meg kellett csinálnom 500! guggolást, mert ''lekurvaanyáztam'' az ellenfél kapusát. Miután megcsináltam annyira kikészültem, hogy nem tudtam tempozni, ezért nem mentem vissza a vízbe, mert taposás nélkül simán megfulladtam volna. -
hungeek
senior tag
45 szabályos fekvő
230 felülés
200 törzsemelés
mikor még vizilabdáztam akkor 48/250/250 volt az átlagos teljestményem
futni nem tudok
2000 métert 9:30 alatt futom le -
Gabró
tag
Most 12 jött össze, de ha rágyúrok megvan vagy 18.
-
tocsa
senior tag
Nem szabalyosan csinalom egyetlen egy parameter szempontjabol: nem valszelessegben van a kezem. Egyebkent aki valszelessegben nyomja, annak nem lesz meroleges a keze a torzsere (marmint en felul nezetbol ertem), hanem a torzse mellett nyomja. Ezzel a technikaval tricepszbol nyomja inkabb az ember. A masik, amikor tenyleg meroleges a torzsedre a kezed, akkor inkabb mellbol nyomod. Plussz kis terpeszbe nyomom, mert igy szoktam meg.
30 ismetlessel szoktam nyomni 4-7 sorozatot, ha nem nyomok fekve. Neha kell a fekvenyomas helyett. Tok jo a fekvo. 6-7 eve egyik nyaron edzotaborban minden nap le kellett nyomni 20 ismetlest 10 sorozatban (2 hetig). A vegere annyira belejottem, hogy azon a nyaron megtartottam ezt a szokast es minden nap lenyomtam 200-at.
Nalam a plafon most kb. 50 lehet.
Udv! -
twollah
nagyúr
Ujabb IQblaster topic.
-
Vitus
őstag
Én amennyit csak akarok mert akkora a hasam, hogy nyújtott kéz mellett leér a földre és megtart
-
beeboy
addikt
armstrong új rekordot állíthatott volna fel ha ráér.
(a holdon) -
_George
senior tag
milyen módon?
amúgy sok, de nem elég))
-
ebx
aktív tag
kb. 10 ezret.
10 naponta, 3 even keresztul
offoff -
Szeke
senior tag
10
De billentyűleütés/órában jobb vagyok
-
Skica
őstag
Bőrhajú fekvőtámaszokat nyom.Arra érkezvén egy értelmiségi megkérdi:
-Te öcse ,oszt az asszonyt hol hagytad?? -
Obi-1
őstag
Ha csak a jobb kezem hüvelykujjára és mutatóujjára támaszkodok, akkor kettőt-hármat. Mostanában ökölbe szorított kézzel, föltett lábbal szoktam negyvenes szériákat csinálni. Középiskolában, amikor mennyiségre mentem, akkor ment a 100. De az nem tudom, hogy teljesen szabályos volt-e. Ha most megpróbálnám, gondolom 60 biztos menne, affölött rogyadozva.
-
beeboy
addikt
mikor még benne voltam 20 kilós tárcsával a lapockáim között oszt úgy nyomtam, meg láb a széken.
legyen egy kis ellenállás... -
Mazlee
aktív tag
Én nagyon sokat csak közöttük pihennem kell vagy fél órát
-
RAM
őstag
Egyenlőre 30.
-
Pötyi
őstag
Na EZ a téma már télleg a vég kezdete...
Elindultunk lefelé a lejtőn, nincs megállás...
-
RAM
őstag
Szabályos:
Fekvőtámaszban karhajlítás és nyújtás: a vállövi és karizmok dinamikus erő-állóképességének mérésére alkalmazzuk.
Mellső fekvőtámaszból indítva folyamatos karhajlítást és nyújtást kell végezni. Mellső fekvőtámaszban a törzs egyenes, a térd nyújtott, a láb zárt, a kar a törzs síkjára merőleges, a kéztámasz előrenéző ujjakkal történik, a tenyerek vállszélességben vannak egymástól. A karhajlítás a felkar vízszintes helyzetéig történik. A törzs feszes, egyenes tartással.
How many?
Aktív témák
- Bosch GMS 120
- https://www.mac-audio.de/en/car-audio/subwoofer//mac-mobil-street-sub-108a
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/MX 250
- Szuper áron eladó új ACER SWIFT EDGE 16 /R7-7735U/16GB/512SSD/ 4K OLED
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest