Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
2.1-es topikban szoktunk foglalkozni ilyen kérdésekkel is, mivel a stereo rendszereknek nincs külön topikja.
Személyes tapasztalatom 20 percben kimerül sajnos. Amit annyi idő alatt tapasztaltam:
A tesztkörülmények közel se voltak optimálisak (MP3, alaplapi hangkari). Elég szépen szól, rosszabbra számítottam, de elég műanyag hangja van, basszus nem sok van.Szerintem érdemes lenne még rá költeni ha nem csak azért kell, hogy a műhelyben szóljon valami a flexelés közben.
Igazából az a baja, ami az egész alsó kategóriáé, ennyi pénzből egyszerűen nem lehet normális hangszórót építeni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Lenovo Legion Y540 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7 9750H - 16GB - 256GB SSD+1TB HDD - Win11 - GTX 1660 Ti
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi