Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• attiss66

senior tag

válasz shalafi66 #482 üzenetére

Megérkezett a foxpostba a hangszóró. Vagyis a hangszórók, mind a két pár. Előre az ajtóba is és a kalaptartóba valók. Még jó, hogy az 50l-es túrahátizsákomat vittem/ amit detektorozáshoz használok leginkább/, másképp nem tudtam volna elhozni mindent, még vásárolni való is volt.

Ezt cseréltem. Kétutas Pioneer TS-A6958 [link] és persze a hozzá való ajtós hangszórókat is.

Erre. Háromutas Pioneer TS-G6930F [link] és háromutas Pioneer TS-G1330F [link] -re. 2000-ben lettek beszerelve a kocsiba a 6958-ak. A szélek valami vászonszerűből vannak/a mostani újak is/, zörögnek, mint a sárhányó, ha az ember hajlítgatja. Gondolom ez a hanghoz is hozzáadódott.
    Ezek az új hangszórók szépen szólnak a rendszerben/de gondolom még javulni is fognak, mert kell egy kis bejáratás minden új hangszórónak ugyebár :)/ . A mágnesük a régieknek, szemmel láthatóan nagyobb. Úgy odakapja a csavarhúzót, mint a huzat. Akkor ez minőségi visszaesés, hogy jóval kisebbek lettek a mágnesek az újabb hangszórókon?, pedig 400W van ráírva, a régi meg 200W-os.

Most összehasonlítva az oválokat pl, ha mind a kettő új lenne, és össze lenne hasonlítva hangzásban, melyik szólna jobban? Nem tudták volna azokat a mágneseket nagyobbra gyártani a mostaniakban? Spórolás? Vagy egyéb? Vagy nem lényeg?

Új hozzászólás Aktív témák