Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
pweisz
senior tag
alsó ár kategoria, ilyen pár ezer Ft körül. Szóval nem BEYMA vagy akár SEAS. MNC, SAL árkategoriára gondoltam. Németeknél van mondjuk vonzó alternatíva nekem a Tangband szimpatikus, illetve még a MIVOC is(bár már ez is nálam a drága kategorija majdnem), dehát 2-3szoros áron hozzák be(legalábbis a Tangbandot), ugymár megint nem olcsó.
-
pweisz
senior tag
1.kicsit drágább kategoriában igen
2.forumokon néz körül szerintem, ajánlom Bővebben: link ezen belül az elektro, és azon belül hangfal hangolása topicot. De egyébbként a SAL és az MNC oldalán vannak tervek, a SAL-nál árak is vannak. De azért inkább valami komolyabb cucot ha van rá keret, olcsóknál még ezek közöt talán találni elfogadhatot Bővebben: link Bővebben: link illetve esetleg a hangszoró2000Kft. Na ezek voltak az olcsó gyártók. Drágábból jobban megéri építeni ha nem saját tervezésű a cucc, KIT-ekel érdemes egyébbként probálkozni, az viszonylag tuti, a saját tervezésben sok a buktató. Milyen árkategoriában akarsz egyébbként építeni?
3.SAL-on kívül itt vannak még árak asszem : Bővebben: link
De van másik topic oda írjál szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- 0perces. Kolink Inspire K2 Plus ARGB TG
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest