Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
szika87
aktív tag
Lehet drivercleanerel lekéne pucolni mindent újra,de szerintem ami biztos lenne az egy rendszer telepítés újra,de azt meg nem akarnám e-miatt,addig meg nézek más lejátszókon dvd-ket.Csak tényleg már a kiváncsiság is bennem van hogy mi okozza pedig általában mindig rájövök az ilyen dolgoknál ki a bűnös de most tényleg nem tudom
Ma tettem még egy olyan próbát hogy beálítottam hogy ne a hangkari dekódolja a dts-dolby hangot,hanem az adott szoftver oldja meg(powerdvd) mert ezek is összeakadthatnak ha mindkettőnél bevan állítva..hát ez sem segített,úgy hogy szerintem feladom,ha lesz egy újra telepítésem és még eszembe van visszaszólok hogy megoldódott-e
azért köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T570 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gar
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest