Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Papa-Georgo
senior tag
jégre állt...
-
Papa-Georgo
senior tag
Csak sorgalmasan.Csipom az ilyen történeteket. Mondjuk ezt éppen nem abból az évkönyből vettem de minden bizonnyal onnan van, de nekem itthon kallódott vmi lapon.
AMúgy van vmi olyasmi is amikor egy nő fekszik egy kádban a fürdőben bevan zárva sz ajtó és a nő halott leszúrták.Hogy halt meg? -
Papa-Georgo
senior tag
A hamis végrendelet
A végrendelet felbontásának napján, 1948 márciusában az örökösök illő gyászban és komoly arccal foglaltak helyet az ügyvéd irodájában. A végrensdeletet segédje bontotta fel a megjelentek előtt és felolvasta nekik:
Tiszta elmével, egészségem teljes birtokában, két tanú előtt írom le végakaratomat.Most, tíz évvel az első világháború befejezése után elérkezettnek látom, hogy végrendelkezzek. Nincs más rokonom, mint elhalt nővérem három gyermeke. Miután meggyőődtem róla, hogy könnyelműek, rosszak és hálátlanok, végrendeletemből kizárom őket. és minden vagyonomat deerék munkatársamra és barátomra, Nyakigláb Félixre hagyom. Három rokonomra - akik csak keserűséget okoztak -, szerény havi járandóságot hagyok (melyről ezen végrendelet melléklete intézkedik), hogy éhen ne haljanak. Szerintem ezt sem érdemlik meg.
Ez megmásíthatattlan akaratom.
Kényi Elemér
Tanúk: Péter Pál Sándor József
Kelt: Budapesten, 1928. július 10.-én.
Nos, a végrendelet hamis!!! Miért is???
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés akár 4028 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest