Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
nahh beneztem ide is. eleg sok hambit kostoltam de egyet mondok..mekis sajtburger.. akarki akarmit is mond, azt szeretem a legjobban. igaz ritkan jarok mekibe, akkor is 1- max 2ot eszek... azert tudok oszttarsaimon csodalkozni...minden heten mennek, tobbszor is, es benyomnak vagy 3at.. az azert nem semmi, es en vagyok az egyik legnagyobb csakkooo az osztban.. szoval furi.. egyebkent ha megeszek kettot plusz a innivalo (USAban vok.. itt a legkisseb innivalo olyan mint otthon a kozepes....apa kozepest kert, hat vmi.. hatalmas
) meg hat mint mondtam meki mindenhol van, mindenhol uo. az ize.. szoval nincs az hogy jajj tudok egy jo hambis helyet itt debrecenben.. es ha elutazol kulfoldre??az nem jon veledd...de a mcdonalds mindenhol ottvan
meg hogy a mekki hizlal meg egeszsegtelen... mindenkinek szive joga azt venni amit akar, utanna ne panaszkodjon... mekiben lehet kapni mast is..
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Tőzsde és gazdaság
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 4/64GB szürke / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 86QNED913PA / Mini LED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 120Hz & 3ms / 900 Nits / HDR Dolby / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) meg hat mint mondtam meki mindenhol van, mindenhol uo. az ize.. szoval nincs az hogy jajj tudok egy jo hambis helyet itt debrecenben.. es ha elutazol kulfoldre??az nem jon veledd...de a mcdonalds mindenhol ottvan
meg hogy a mekki hizlal meg egeszsegtelen... mindenkinek szive joga azt venni amit akar, utanna ne panaszkodjon... mekiben lehet kapni mast is..