Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- joghurt: frenda dsttöytoi
-
LOGOUT
IP Kamera kérdéssor:
Így kérdezz, hogy tudjunk segíteni (katt a linkre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirkri
addikt
Sziasztok!
Az elkövetkező hónapokban gyakori vendége leszek a topiknak.
Hamarosan kertes házba költözünk és szeretnék kiépíteni egy kültéri kamerarendszert. A lakásban most is van két Foscam kamera, szóval nem nulla ismerettel vágok bele a dologba, de azért ez egy nagyobb feladat lesz. A rendelkezésre álló keret eléggé behatárolt, szóval tudom vannak nagyon jó kamerák 60-70 dolláros áron, de egyelőre olcsóbb kategóriából akarok 3 darabot venni, megtámogatva egy NVR-el.Ma reggel jöttem rá, hogy mi is pontosan az a POE, így lehet, hogy olyan kamerákat fogok nézni, hogy ne kelljen a kamerákhoz külön kivinni a tápot is.
Kamerából ezt néztem ki, vagy ezt, esetleg POE változatban ezt.
A video rögzítését NVR-el szeretném megoldani, ezt a példányt, vagy esetleg ezt gondoltam.Riasztó rendszer van a házban, így annak kiegészítésére szánom a kamerákat.
Gondolom, hogy az infrájuk nem lehet túl erős ezeknek a kameráknak, külső infra reflektorral mennyire lehet ezt megfelelően orvosolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Befellegzett a Call of Duty Warzone Mobile-nak
- OLED TV topic
- Formula-1 humoros
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- SSD kibeszélő
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 9 5900X / RTX 4070 12GB / 32GB DDR4 RAM / 1.5TB SSD konfig eladó normális áron
- Playseat Challenge X (G Edition) + G923 versenykormány + Driving Force váltó + Gran Turismo 7 (PS5)
- MSI Thin 15 Gamer Laptop új, csak kibontott 35hónap garanciával.
- Dell Precision 7510 i7-6820HQ/16GB/256+500Gb/Nvidia1000M/Win11PRO
- Dell Precision 3520 i7-7700HQ/16GB/512NVMe/Nvidia620/WIN11PRO Új aksi.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest