- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
Prosector
üzenetére
Csak annyit kérdeznék hogy a link utáni résznéla Far Cry-ról beszélsz? Mert annak láttam én is a speedrunját és tényleg kicsit gyanús. Meg most ez nem tudom hogy HL1 avagy 2 speed run mert a 2-nek a speedrunos sebességét el lehet érni csak jól kell ugrálni. (Bár ez egy viszonylag normális speedrun volt ebben csak Alix mozgott furán) de láttam egy rövidebbet is de az olyan szinten szét volt modolva hogy az nem igaz
-
Prosector
addikt
Igaz,h már kicsit régi a topic,de legalább megtaláltam

Szóval az lenne a kérdésem,h hogyan csinálják a speed run videókat? Belepiszkálnak az adott játék cfg fájljaiba? Azt ne mondja senki,h nincs vhogy megbuherálva a dolog...ezt nem irigységből mondom és nem is azért ,mert én nem tom megcsinálni,de: 2x megnéztem a Far Cry speed run-ját:
[link]
A srác olyan helyekre tud felmenni gyalog ami a sima gémben lehetetlen(sztem) és sokkal kevésbé sebződik,mint az átlag; valamint alapból is gyorsabban mozog mint lehetne...
Nem vok 1 progamer,de ''pár'' órát már én is eltöltöttem ezzel a játékkal,de pl. még 1x sem sikerült úgy felgyorsulnom,mint a speed run-ban. Ezzel nem akarom a sráchoz mérni magam,mert a közelében sem vagyok és nem is fikázás:minden tiszteletem az övé. Látszik,h minden négyzetmilliméterét ismeri a játéknak. Egyszerűen kíváncsi vok,a trükkre(már ha van...)
Ha hülyeségeket írkáltam ,akkor elnézést kérek... Várom a véleményeket ill. a válaszokat! -
Pala
veterán
ha a 12:23 alatt nightmaren végigrohant quake érdekel valakit, akkor itt van:
Bővebben: link
bizonyos pályákból nem sokat lehet látni
-
Pala
veterán
válasz
Johnny Cage
üzenetére
''vicc tárgyává teszi''
most hogy mondod, tulajdonképpen igen, hiszen még a progi hibáit is kihasználja, hogy lefaragjon az idejéből
-
Pala
veterán
válasz
Johnny Cage
üzenetére
ezeknek nem való a HL, az tény, de ebben nem is ez a lényeg.....hanem az, hogy ''csináld utána.....
'', tudod, rekord
egyik fps sem lóverseny -
Innen lehet szedni speedrunos videókat Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Divi
aktív tag
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Gondolom már kiélvezkedte magát az arc...
-
Johnny Cage
addikt
Mi ebben az élvezet? Ez nem lóverseny. Ezzel csak szétcseszi a hangulatát, meg úgy általában saját maga számára azt, ami a Half Life pikantériáját adja - ezzel, hogy tulajdonképpen vicc tárgyává teszi a guiness rekordos marháskodásával. Nekem mindegy, ő tudja.
-
Drizzt
nagyúr
Half-life 2-ből is van. Úgy tudom, ezek már régen ki lettek vesézve a megfelelő topicocban.
-
Pala
veterán
mellesleg a Quake1-et Nightmare (most kapaszkodjatok) egy hasonló ''őrült'' 12 perc 23 másodperc alatt járta ki!!!!! a második epizód legelső pályáját 7mp alatt megcsinálta, bazz!!!!!!!!!

akkorát néztem, hogy nem igaz, szinte fénysebességgel ugrabugrál a srác, a legtöbb pálya 30mp-en belül megvan neki. -
Pala
veterán
itt a közvetlen link:
Bővebben: link -
Pala
veterán
Nem tudom ismeritek-e, de ezt a videót ÉRDEMES megnézni!!!!!
Bővebben: link
a srác hardon 45 perc 45 másodperc alatt végigtolta a teljes Half-Life-ot.....elképesztő dolgokat művel benne, nem szabad kihagyni!!!!!

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó Pritom L8 Kids tablet 2/64GB/ 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 64GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar - 01.22
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)