Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nah, lehet megoldódik a dolog. Nyomtam 1 verifyt-t a steam-en és elkezdett tölteni valami update-et. Rem megjavul mert kihajitom az egészet az ablakon
-
Mozso26
senior tag
Most toltam végig,fantasztikus volt ha mindig lenénnek ilyen jatekok kevesebb szarság lenne ezen a bolygon
Le a kalappal a játékmenet überelhetetlen.A jatek alatt egyszer sem unatkoztam vagy járkáltam volna céltalanul..lenyügözö, gondolom ezért is éreztem nagyon rövidnek , meg azért mert tényleg nagyon rövid. -
cor
őstag
rövid, nagyon...
s "szemét" modon van vége, vagyis abbahagyva
-
válasz
WonderCSabo
üzenetére
directX9.0c (4.09.0000.0904)
Catalyst® Version 07.10reinsallal csak annyi a gáz hogy újra le kell tölteni... no comment STEAM...
-
Tsumaas
senior tag
Nekem semmi ilyesmi nem volt eddig, teljes és gyönyörű a grafika. Pedig már nem az ejején járok.
Aztán ami neked a helyén az error felirat van, nekem van egy kis animáció vagy bejétszás( nem tom minek nevezik pontosan). Jön valami UFO szerű lény, ölébe veszi a csajt, engem ki kiszabadít, vgayis kirobbantja a köveket.
-
Tsumaas
senior tag
Megvan a játék. Jó kis game, szép a grafikája, kicsit félelmetes is
. Nekem tetszik. -
-
Lenry
félisten
hiányzik a modell amit be akar tölteni... néha előfordul... nekem textúrák hiányoztak (olyankor vannak a lila-fekete kockás textúrák)
#871: a Borealis nem a Black Mesa hajója. a Black Mesa idején épült, de nem ők, hanem a Portal cége, az Aperture Science építtette, akik a Black Mesa ellenfelei voltak. így kapcsolódik a Portal a Half-Life univerzumhoz. (forrás: Wikipédia, plusz kevés saját logika
)#880: az nekem is

-
Hali!
Most kezdtem el játszani de valami baja van. Hatalmas piros ERROR bigyók minden fele.

Mi lehet a baja?
-
Bencus88
nagyúr
Lécci ne írjátok már le a végét
Ki sem játszottam de tudom mi fog történni.Pls bírjátok ki még 2 rész
-
snecy
senior tag
válasz
Brett apó
üzenetére
"Egy hajó, méghozzá nem is akármilyen. Eli szavaival élve, "back in the Black Mesa times", a Black Mesa egyik részlege tengeri kutatásokhoz készített egy jól felszerelt kutatóhajót. Ennek a hajónak volt a neve Borealis, és az átadás előtt eltűnt, szőröstűl-bőröstűl, legénységgel együtt. Szóval képzelj el egy mini Black Mesa-t egy hajón ami hosszú évtizedek óta legenda-tárgyát képezi, és most, a világok harcánál megkerül, hogy hathatós segítséget adjon Gordonék kezébe."
-
Brett apó
tag
Na az Episode Two is kivégezve
Nekem nagyon bejött,gyönyörűek voltak a hatalmas terek,valahogy jobban tetszettek mint az Episode One szűk folyosói. A végén sajnáltam Alyx apját
kiváncsi vagyok,hogy a végén ismét megjelenő férgek vagy micsodák mik lehetnek??
én arra tippelek,hogy ők vezetik a combine hadsereget.Valaki meg tudná mondani,hogy a Borealis nevű hajó hogy függ össze a történettel? mert erre nem jöttem még rá...
-
KrAt
veterán
>>>link<<< Remélem nem volt még, de k.rvajónak néz ki

-
törölt tag
Esetleg valaki ezt nem játszotta végig?
stranglehold -
dnelb
veterán
Hello!
Elakadtam
Ennél a résznél mit kell csinálni? [link] -
Bencus88
nagyúr
5-ik résznél vagyok jó sok izgalom
Megvan az aknavető is
Ott volt egy elgondolkodtató rész de megoldottam szokás szerint
-
`iMp®eSsivE^
csendes tag
Ja, és mégvalami!
Megbosszulunk Eli Vance!
-
`iMp®eSsivE^
csendes tag
Jááááj, végigvittem!

Sztem annyira nem lett vészes a vége, jó ez a gém nagyon! Csak rövid. Mikor a stridereket megöltem aszittem lesz még valami eksön.. Kár, hogy nemvolt.
NA mind1, várom már a 3-at! 
-
Bencus88
nagyúr
válasz
`iMp®eSsivE^
üzenetére
Elég látványosra sikerült
Dodi72: Felrobbant, de mondjuk megnéztem volna az a kukac elég közel volt
-
lolee
tag
Egyre gyérebb ez a valve is...
-
csana
senior tag
válasz
viktor82
üzenetére
A HL2 Ep2-nek van saját pillanatlép mentője ami az F5 lenyomása által fényképez. Ezeket a jpg kiterjesztésű file-okat ha jól emléxem oda menti, hogy: \ahova felraktad a steamet\Steam Apps.. vagy nem is tudom, \ Ott meg EP2 és azon belül lesznek valahol a print screenek..
-
törölt tag
válasz
`iMp®eSsivE^
üzenetére

-
Bencus88
nagyúr
Most tartok ott, hogy egy repcsi üldöz.Elötte meg valami kukac ki akart belőlem szívni valamit
e megöltem mindenkit no para. -
`iMp®eSsivE^
csendes tag
Köszi srácok! Megyek, és megcsinálom!

-
athomi
veterán
válasz
viktor82
üzenetére
Játék közben lenyomod a Prt SC billentyűt, kilépsz asztalra, megnyitod a paintot, felül a szerkesztésben rányomsz a beillesztésre. Ekkor megjelenik paintban a kép, felül fájl, majd mentés másként. Itt JPEG képben ments! Ezután megnyitod a www.kepfeltoltes.hu oldalát és feltöltöd a képet. Nincs más dolgot, mint a feltöltött képet linkelni az oldalra.
-
viktor82
őstag
És hova menti saveket valaki tudja!Nekem a telepitős van meg,de telepitve nemtaláltam a programok közt,hogy lehet ez!
-
azám
csendes tag
Bocsi csak már nem tudol játszani azt már tiszta ideg vagyok. Csak ennyi kellene nekem azt kész

-
Z.m.Z
aktív tag
Köszi a segítséget,én azt hittem ezeket nem lehet lelőni. Sajnos pár résszel visszább kell töltsem,mert nincs túl sok skulóm a shotiba,vagy cheatelnem kell,de úgy meg túl könnyű.
-
azám
csendes tag
Hali
Ha tudna valaki segíteni megköszönném.
Aki Torrenten töltötte le ezt a game-t az segítsen a telepítésben. -
Z.m.Z
aktív tag
Sziasztok. Egy kis segítség kéne. Elakadtam egy résznél a játékban. Méghozzá ott,ahol kijövünk hárman a felszínre,miután felélesztették azok a piros szemű micsodák a csajt. Döngölők vannak meg roncsok,és térség végén a két oldalsó járatból kijön az a két rusnya nagy dög amelyik mindig fellöki az embert. Sehogy sem tudom megölni őket,és nem tudom,hogy merre lehetne elfutni előlük. Ezek ketten meg nem jönnek semerre,bár magyaráznak valamit de egy szót sem értek belőle. Előre is köszi a segítséget.
-
snecy
senior tag
válasz
`iMp®eSsivE^
üzenetére
Guggolva kell mászkálnod a kocsik között, időnként figyelve néhány zombira.
A Gépágyú majd csak akkor lesz kikapcsolva ha bejutsz az épületbe, és egy gránáttal szétrobbantod. Aztán utána jön Alyx és folytatódik a kocsikázás.. -
athomi
veterán
válasz
`iMp®eSsivE^
üzenetére
A kocsik közti folyosókon kell haladni, majd be kell menni az épületbe, ahol azt a pár katonát ki kell nyírni. Ezután ki kell nyitnod a "gépágyú"-t működtető szerkezetet, ahova egy gránátot kell dobni.
-
`iMp®eSsivE^
csendes tag
Csáó!
Már megint elakadtam, a kurvaélet!
Ott vagyok szarban, hogy mentem kocsival, kigyulladt, utánna csináltak valamit rajta, és nekem el kellett mennem tovább. Na mármost ott van az a mérgező lé, meg a gépágyú, ami széjjelő mindent, és sok roncs összevissza. Azok között kellene menni gondolom, de a gépágyút sehogy se tudom kikapcsolni. Plz. segítsen valaki!
-
1010
őstag
dehogy kell kevesebbet
csak ők szarakodnak meg kivesznek 60 nap szabit -
LucifeI2
őstag
Tulajdonképp nem hozott kellő sikert, de szerintem jobb volt így mert különben (ha arra alapozunk HL2-t meddig csinálták) jó sokat kellett volna várni mire kiadják a HL3-at. Szerintem ez az episode 1,2,3 lett volna a HL3 ahogy az egyik videóba is említik hogy úgy tervezték így kevesebb időt kell várni a kiadások között mintha az egészet egy HL3-ba adnák ki.
-
1010
őstag
egyszerübb lett volna kiegészitőként kiadni
a folytatást -
Lacika25
tag
Sziasztok!
Most végeztem negyed órája a játékkal
. Az igazat megvalva, nagyon tetszett
. A játék első része, amikor a trutyis helyeken kellett menni és olyan savköpök, vagy mifenék jöttek, tiszta hl 1 érzésem támadt. Az egész játék során nem éreztem úgy, hogy unalmas lenne, remek pörgös játékra sikeredett, csak a vége nem tetszett
. Eddig a hl összes részét végigtoltam, kiegészítőkkel együtt, a hl1-től kezdve. Half-Life forever!!!!!!!!!!!!!! Grat a készítőknek
, de remélem a következőre nem kell ennyit várni. -
1010
őstag
mikor jön a 3.rész
2év mulva vagy már jövőre? -
Bubus586
csendes tag
Kössz ez volt az ebben a pillanatban jöttem rá én is! Köszi!
-
Bubus586
csendes tag
Szevasztok!
Segitség kellene! Én mmost játszom először a HL sorozattal, és már az elején elakadtam.
Egy ketreces részben vagyok amibe felülröl jöttem az egyszemüvel egyetemben. Mindenkit kinyirtunk, és ő vár a ketrec elött türelmesen amerre kellen továbbmenni. Nem tudom hogy kelene kinyitni, a másik oldalról van a kerék. Van egy lift is de meg se mozdul, továbbá van egy nagyon mély luk amiben beugrottam de semmi, fekete az alja azt kész. Hogy kell továbbmenni, eddig egyértelmü volt de most nem tudom ? -
viktor82
őstag
Tudna valaki segiteni!Az elején vagyok valami liftnél pajszert kiveszem a fogaskerekek közül,és lezuhanok!Mit kell,és hova kell ott menni,van egy ajtó ,de nem tudom kinyitni,ha valaki tudja irja le!
-
Bencus88
nagyúr
Na most vittem át a hidas részt kb 10 másodperc volt az egész
És most csicsika
-
Bencus88
nagyúr
El akarom indítani ez az üzenet:
Steam is already runing
You may only run one copy of steam at a time
akkor most valaki ellopta az accom? -
1010
őstag
segitség
újra tettem a gépem egy trója miatt
de leformáztam ez ep2 őt is
valakinek megvannak a mentések még
már csak egy strider maradt hátra utoljára ott mentettem
4napig szenvedtem azokkal
msot emg kezdhetem előről
kéremszépen valaki segítsen

-
Brett apó
tag
Köszi mindenkinek! Végül rájöttem,csak egy kicsit pihennem kellett
Tudom Dodi72 már a striderekkel küzdök. -
`iMp®eSsivE^
csendes tag
Kösz srácok, mostmár sikerült!
IGazából eszembe se volt, hogy kocsival kéne nekifutni!
Kösz még1szer!
-
deedee
őstag
üdv!
akkor az a gém vége,amikor a bázist védem és jönnek a tripodok meg a szemét kis kutyáik?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Most vagy te szivatsz minket, vagy a készítőknek lógott be egy gerenda. Mindenesetre nagyon lol ez a 3D-s piros error objektum... 

. Nekem tetszik.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ennél a résznél mit kell csinálni?
NA mind1, várom már a 3-at!