Hirdetés
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Totyi
őstag
Sziasztok.Elakadtam a game-ban,illetve nem tudom megcsinálni.Ott vagyok,ahol a nő bemegy valami félig védett helyre,ott nyomkod vmit;a katonák meg jönnek ezerrel.Lövöm és lövöm de csak jönnek;a nő meg már vmit okézik.Mögötte meg vmi fénygömb mászkál vmiféle üveglapban.Mi a teendő?
-
Totyi
őstag
Uccsó szó,aztán alszom!Biztonsági másolatot csinálni nem szabad,semmiről.Zenéről,filmről,játékról,programról,stb.Ha nem így lenne,tele lennének a boltok CD-R-es hl2-vel.Azzal,hogy Te lemásoltad;már bűncselekményt követtél el.Tooood a filmek elején is ott van:bármely részéről,vagy egészéről...másolatot csinálni...5 évig terjedő börtön...érted?Ha Te letöltötted,az másolat;és warez.Ezen nincs mit vitázni,kivéve ha fizettél érte.Aludj jól,és álmodj másoloatokkal.U.I.:ennyire becsületes ne legyél,ez a világ amúgy is elég sz@ros.
-
Totyi
őstag
Mielőtt annyira fikázzátok a játékot,vegyetek figyelembe vmit:5! évig készült a játék,és sokminden újítást hozott,amit még más nem csinált.Nézd a grafikát:gyönyörű!Személd meg a játék egészét:sokkoló!!!Vmit fikázni nagyon egyszerű,megcsinálni már nehezebb(!).És nem utólsó sorban a hardverigény:3ghz prescott,9600xt,1 gb ram,is7-g lap.1152-ben,8X anizó,2X élsimi,és nem szaggat,soha;minden maxon..Doom3 800X600 medium,szaggat mint a fene.Sztem a hl2 olyannak kéne emlegetni,mint a király!!!Szerintem,de ez az én véleményem;másnak más.Milyen más játék nyújt ilyen játékélményt?Egyik sem.A game csúcsszuper,mindenkinek ajánlani tudom.Sziasztok!!!
-
Totyi
őstag
válasz
killahdrums #1669 üzenetére
Nem volt nehéz...már megoldottam.Azért köszi!
-
Totyi
őstag
Emberkék!Segítség kéne!Elakadtam ott,ahol le kell lőni azt a fura repülőt vagy mi a fenét.Ez megvan.Azután pihenő,és a fickó alul kér rádión segítséget.Mit kell itt csinálni?A csávó a ház oldalánál vmi autót emleget.Segítsetek,lécci.Köcce előre is!
-
Totyi
őstag
Helló emberkék.akkor mi van,ha én egy haverom kuponjával akarom letölteni a gamét?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Google Pixel topik
- Milyen monitort vegyek?
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Bluetooth hangszórók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Új AM5 RYZEN 5 8400F GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR!
- Segway Ninebot G30 DII - elektromos roller
- Tuning PC (AsusROG Z370-F/I5-8600K/Seasonic focus plus 750w gold/GTX 6GB)
- ÚJ ASUS B760 Core I5 14400 Gamer ErőmŰ PC 32Gb RAM 1.0TB SSD ASUS PRIME RTX 5070 12GB DDR7 2ÉV GAR
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest