- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Aktív témák
-
béla12
tag
Végigolvastam az egészet. És több dolog is az eszembe jutott, íme:
1, Van egy olyan, hogy orvosi eskü. Tessék végigolvasni. Aki leteszi az is.
2, A megbecsülést ki kell érdemelni. Kemény, több éves munkával lehet. Megvenni nem lehet. Ismertem olyan idős tanítót, akinek több mint 1000-n voltunk a temetésén. Pedig nem tett mást, csak a munkáját végezte, de azt jól, önzetlenül! És amikor már betegeskedett, az emberek önként mentek hozzá fátvágni, veteményt rendezni...stb. Mert szerették!
3, Tudtommal már a legtöbb munkahelyen a felvételt megelőzi egy elbeszélgetés, ami a bértálgyalást is magában szokta foglalni. Na a nagy arcot és az önérzetet ott tessék elővenni!
4, Aki a tudásával visszaélve anyagi előnyöket csikar ki (Ami kb. olyan mintha én a javításra leadott gépnél azt mondanám, hogy vagy fizetsz X Ft-ot, vagy a géped soha nem lesz már jó.), az szerintem büncselekményt követ el. Aki ezt emberéletek kockáztatásával teszi, azt már nem is minősítem.
5, Aki piaci alapon akar gyógyítani, az menjen el egy magánklinikára. Ott mindennek megvan az ára, és az elvégzett munka után adják oda. Meg is látszik a külömbség. És még hálapénz sincs. (tudtommal)
6, A dokiknak azzal kéne foglalkozni, hogy felállítsanak egy erős érdekvédelmi szervezetet, és azon keresztül érvényesítsék az akaratukat. Nem pedig a kisembert kirabolva biztosítani a jobb életkörülményeket.
7, Valóban kevés a 100000 Ft-os diplomás minimálbér. De az átlagember 50000 Ft-os minimálbére az még kevesebb. Na ott mennyit kell spórolni, hogy a ''dr. úr'' 30-300 ezre ''jussa'' meglegyen. Vagy aki szegény az meg&@#lik? Akkor ki is akar elismerést és megbecsülést?!
Na így elsőre ennyi. Ha higgadok, esetleg írok még.
Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topic
- Star Wars rajongók
- Házimozi haladó szinten
- Hogwarts Legacy teszt
- Gitáros topic
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Eladó PC játékok - sok ritkaság!!!
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- 16GB (2x8GB) SK Hynix DDR5 5600MHz SODIMM kit
- Makulátlan,lemezes PS5 Slim 1TB (CFI-2116) eladó/Media Markt garancia 2027.12.10-ig/beszámítás van
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Kingston HyperX IMPACT 32GB DDR4 2400 MHz laptop RAM (2x16GB)
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest