- 3060Ti EGPU over USB4 vs PC teszt
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
A topic lényege, amire való:
-jól sikerült fotók bemutatása, hogy mások is megnézhessék, örömüket leljék benne és tanulhassanak belőle
-kevésbé jól sikerült fotók bemutatása, hogy a készítője is tanulhasson belőle
-egymás képeinek megtárgyalása, melyik miért jó/nem jó, mit lehetne rajta változtatni és ahhoz mi kell
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4rkm4n
őstag
válasz
randras_83 #11327 üzenetére
Nekem egy kicsit alexpósnak tűnik, és valamennyi kontrasztot még elbírna. Olyan, mintha vignettáltad volna, vagy tévedek?
-
D4rkm4n
őstag
válasz
Real_Necro #9524 üzenetére
Hihetetlen, de nem montázs, a fotók valódiak!
-
D4rkm4n
őstag
Évekkel ezelőtt kezdtem el látogatni ezt a topikot, és most csak ámulok, hogy milyen jó fotósok nevelődtek ki itt. Gratulálok mindenkinek! No, megyek nézelődni, mert van mit.
-
D4rkm4n
őstag
Valóban nem tűéles, kicsit éppen ez a festményszerűsége fogott meg. A tanácsokat igyekszem megfogadni. (Minimális mentségemre legyen szólva, hogy az alap objektívvel lőttem, amitől nagy csodák nem várhatók.)
-
D4rkm4n
őstag
-
-
D4rkm4n
őstag
válasz
kiskornel #4802 üzenetére
Látod, ez mindjárt elnyerte a tetszésemet!
A második képnél nekem egy kicsit már bántja a szememet ez a vakító fehérség.
total90 [#4804]: Nem is olyan rég még én is csak 1024×768-ban néztem a világot. Ha nem kezd haldokolni a notebook-omban a winchester, akkor nem vettem volna asztali gépet és hozzá egy óriási monitort. Szóval annyira nem alap dolog az az 1920×1080!
[ Szerkesztve ]
-
D4rkm4n
őstag
-
D4rkm4n
őstag
A természetfotósok élete sem könnyű!
-
D4rkm4n
őstag
válasz
Sir Riccio #434 üzenetére
Pont az a baj a fix vízjellel, hogy nem minden háttérhez, színvilághoz alkalmazható. Ebből a szempontból jobb az egyénileg elhelyezett logó. Szerintem.
-
D4rkm4n
őstag
A harmadik fotón az Asclepias syriaca kissé túlságosan is a bal oldalra került. Szerintem. Ugyanakkor jó a mélységélesség, kellőképpen elmostad a hátteret és a színvilág is az adott témához illő.
Az efféle képeket leginkább agrár felsőoktatási képzésekhez javasolnám. Mind növényfelismerési, mind pedig magbeszámolókra való felkészüléshez remek fotó!
[ Szerkesztve ]
-
D4rkm4n
őstag
Bár eléggé kijöttem a fényképek kritizálásából, pár gondolat a fotóidról:
1. Az első képen a modell csípője alatt túl sok szabad hely van, ott nekem üresnek hat a kép. Ha kevésbé dőlve örökítetted volna meg, jobb összehatású lenne. A fények és a mélységélesség nekem jónak tűnik.
2. A második kép szerintem rendben van, esetleg a modell haját kevésbé kellett volna balra fésülni.
3. A harmadik fotón engem kimondottan zavar a háttérből elősejlő vörösre festett köröm, illetve a fehér karkötő is látványosan eltér a fekete fehérnemű nyújtotta kellemes kontraszttól.
Ezek persze egyéni szubjektív vélemények, kíváncsi vagyok, hogy a profik mit mondanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- BestBuy topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Ukrajnai háború
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPhone topik
- Autós topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...