Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- Napkollektor - csak úgy
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
válasz
dunapart #409 üzenetére
Szerintem 2 külön dologról beszélünk. Te azt írod, hogy mire van szüksége a szervezetünknek az egészséghez (ezekben egyet is értek), én viszont azt, hogy a haj állapota főként az általam felsorolt vitaminokkal és nyomelemekkel függ össze. Ergo a helyes táplálkozás segíthet a hajhullás elleni küzdelemben, HA az nyomelem és/vagy vitaminhiánnyal függ össze (tehát semmit sem segít, ha pl. genetikai vagy egyéb oka van). Pontosan ezt írtam le, amit te is idéztél: "A helyes táplálkozás egyébként csak azokban az esetekben segít a hajhullás megállításában, amikor vitamin -és/vagy nyomelemhiány áll fenn."
Az egészséges táplálkozás természetesen nem csak a haj egészségére korlátozódik, nyílván egyéb dolgokra is szükséges van a szervezetnek, mint amiket te is írtál. Én most csak a haj szempontjából néztem a dolgot. Tudtommal pl. vízhiány nem okoz hajhullást, persze ettól függetlenül néhány nap alatt belehalsz.mod: igaz, vashiány is okozhat hajhullást.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest