- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
válasz
dunapart #409 üzenetére
Szerintem 2 külön dologról beszélünk. Te azt írod, hogy mire van szüksége a szervezetünknek az egészséghez (ezekben egyet is értek), én viszont azt, hogy a haj állapota főként az általam felsorolt vitaminokkal és nyomelemekkel függ össze. Ergo a helyes táplálkozás segíthet a hajhullás elleni küzdelemben, HA az nyomelem és/vagy vitaminhiánnyal függ össze (tehát semmit sem segít, ha pl. genetikai vagy egyéb oka van). Pontosan ezt írtam le, amit te is idéztél: "A helyes táplálkozás egyébként csak azokban az esetekben segít a hajhullás megállításában, amikor vitamin -és/vagy nyomelemhiány áll fenn."
Az egészséges táplálkozás természetesen nem csak a haj egészségére korlátozódik, nyílván egyéb dolgokra is szükséges van a szervezetnek, mint amiket te is írtál. Én most csak a haj szempontjából néztem a dolgot. Tudtommal pl. vízhiány nem okoz hajhullást, persze ettól függetlenül néhány nap alatt belehalsz.mod: igaz, vashiány is okozhat hajhullást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rap, Hip-hop 90'
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motoros topic
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen NAS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest