Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Protoss
senior tag
Én meg megismétlem:
(Szerintem erre gondoltál)
lásd fentebb:
Ha arra gondolsz, hogy marketinggel elterelik a figyelmet, akkor arra azt válszolom Irak is. (bántanak az amcsik, ja hogy az országban meg fegyverkezek és éhezik a nép)
Egy valami lejött már itt a jelek szerint senkinek nem halt meg rokona terrorista csapásban. Csak az iraki támadásokban az Usa által. Most már nem is igen csodálkozok, miért tartanak itt a volt komcsi országok, nekünk diktátor kell a véresebb fajtából.
A terrorizmus megbocsájtható bűn. De ha háborút üzenek és célirányosan próbálok katonai célpontok ellen küzdeni az főben járó vétség!!!
Igen alantas módon, kell küzdeni. Nem is kell katonai célpont egyből civilre és akkor nem vádolnak, hogy célt tévesztettem.
Sikk Usa ellenesnek lenni. Egy példa : sikk WTO ellenesnek is lenni, mit gondolsz kik tüntettek Milánóban?
Azok akiket tényleg érintett a WTO konferencia.
Nem!!! Nekik pénzük se volt Milánóba utazni. Olyan ficsurok, akik féligazságokat hallottak és baromira lázadni akarnak a mercis apuci ellen. (Ezért törtek zúztak.)
A szint:
- Menjünk tüntetni!
- Ok. Mi ellen?
- Tök mindegy csak buli legyen.
És ez nagyon látszik.
A röhögés terén: nekem a csak lokális a vegyifegyverről jutott eszembe, de ennyire nincs fekete humorom.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- Nyaralás topik
- Star Wars Outlaws teszt
- További aktív témák...
- Intel Core i5-12400F CPU + gyári hűtő
- Lenovo i7 laptop, viseletes, üzemképes.
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS kijelző, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garan
- HP ProBook 445 G8, 14" HD kijelző, Ryzen 5 5600U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- HP ProBook 445R G6, 14" FHD IPS kijelző, Ryzen 5 3500U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év g
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest