Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Don Vittorio
őstag
válasz
venember
üzenetére
Furcsákat írsz nekem.
1. 55
2. ''Állításodat bizonyítani nem lehet.'' Mintha itt bárki tudná bizonyítani bárki állításait...
3. ''A kritika nélküli támogatás és a te állásfoglalásod...'' Na most akkor mit szeretnél mondani? :) Azt, hogy én kritika nélkül támogatom az izraeli politikát (amelynél változékonyabb tán nincs is)? Vagy azt, hogy van, aki kritika nélkül támogatja, _ÉS_ van az én állásfoglalásom (amely egyébként nincs :) )? Vagy most akkor mi van? :)
4. ''hogy Izraelnek érdekében áll(hat)ott az amerikai-iraki háború...'' Amennyiben Románia pénzelne öngyilkos merénylőket Magyarországon, és az USA megtámadná Romániát, akkor szerinted Magyarországnak érdekében állna a háború? (Persze, hogy igen.) Nem értem, hogy ebben mi a kérdés. Igen, Izraelnek (ahol, ha rém hülyén is, de legalább így-úgy működik a ''demográczija'') érdeke, hogy Irak le legyen fegyverezve. Mellesleg pont az első pontra utalva gondolom, hogy jobb, ha az USA teszi, amit tesz, mint ha Izrael.
Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Torrent meghívó kunyeráló
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Interactive Brokers társalgó
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover Pro / 4/64GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256-500SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest