Aktív témák

• Sidaries

őstag

válasz bLaCkDoGoNe #159 üzenetére

Ha jól tudom akkor le is írtam annak az embernek a nevét a hozzászólásomban. :)
    Egyébként félreértetted. A zsidók nem bűnbakok. Egyszerűen mindenhol ottvannak. Ezt szerintem te is elhiszed. Márpedig egy ilyen szintű hatalommal és befolyással bíró csoport tud olyan dolgokat tenni amiket az átlagember el sem tud képzelni. Az pedig, hogy valaki szeretne keresztbetenni az ellenségének az szerintem elfogadható dolog. Természetesen mindenki kihasználja az erőforrásait. Ki így ki úgy. Azt, hogy az ''egyik ismerősöm'' dolgot nem hiszed el arra annyit tudnék mondani, hogy így jártál.
    Ezt a támogatásos dolgot valóban elég félreérthetően fogalmaztam meg. Szóval az arabok az egész olajiparágat jelentik. Ezek természetesen elsősorban arabok, de nem csak ők. Egy kicsit általánosítottam. Úgy mint te is a bombás dolgoddal. Egy kérdés: Te, ha gazdag és befolyásos ember lennél akkor felrobbantanád magad egy bombával csak, hogy tín ellenséged magaddal vihesd? Nem hiszem. Inkább te is a hatalmadat használnád.
    Egyébként azért, mert valami esetleg valamivel összefügg, attól még nem feltétlenül kell rá a pejoratív összeesküvés-elmélet szót használni. Ezzel rendkívül hatásosan el lehet bagatelizálni az esetegesen jó gondolatokat is. Te elhiszed, hogy amerikában minden úgy történik ahogyan azt neked megmutatják???

Ismét leírom. Nekem semmi bajom a zsidókkal. Ha teszem azt totemimádók lennének az ő helyükben akkor őket írtam volna.

Aktív témák