Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gerner1
Aktív témák
-
gyulus08
aktív tag
Egy kisregény, hogy jobban megismerjetek engem.

Nos én M**** Gyula vagyok.A Gyula nem meglepő a nicknevemből is könnyen rálehet jönni.
Sajna utálom a vezetéknevemet,(bocsánat a kifejezésért de faterom egy iszákos f...szfej)
ezért a későbbiek folyamán szeretném megváltoztatni.A keresztnevem se szeretem így használni, a Gyulust a hajdani matektanárom adta nekem,azóta használom így.Jobban szeretem ha becéznek,mert így könyebben megtudnám különböztetni ha haragszanak rám
A 08-at azért tettem a nicknevem mellé,mert 2008 ban regisztráltam a "fő" email címem(amit mostis használok.)
Mezőtúron születtem,ittis élek.Hosszabb hajam van (nem emo), eggyesek szerint jobblenne ha kisem merészkednék az utcára.( Pl gooool kollega is megmondta,ha meglátnátok élőbe inkáb....) Nos ilyen esetekben nem hallgatok az emberekre,szeretek kiállni a saját véleményemért, még ha csak veszíthetek vele akkor is.Igazi barátaim nemsok van,de megbecsülöm őket.Volt már nem egy-két ilyen "nagyon igazi barát" akik jól átvágtak.Úgyhogy már nehezebben bízom meg az emberekben."Sima" pajtásaim vannak velükk is jól eltudok lenni,de ugye azért az nemolyan.
Szeretem a gitárokat (gitározok), sokfajta zenét meghallgatok amibe gitár van.A kedvenceim a Metál,HC,Hard Rock,Rock.
Kedvenc előadóim a Rage Against the Machine ,The Offspring Metallica, Manowar, System Of a Down, Bullet for my Valentine, Cage the Elaphant meg még sok más.
Gitárjaimból jelenleg 2 darab van ( egy SX iletve egy ESP LTD) volt egy Yamaha akusztikusom de azt eladtam...bár már bánom
Többnyire gitáron is metált illetve Rockot játszom.A tucc tucc illetve hasonló diszkóra hajazó dolgok nékem nemgyünnek be kivéve egy számot.The Prodigy-Invaders Must Die.
Ez jó szám,nincsen vele bajom semmi
Remélem ez az írás hozzásegített titeket (már aki elolvassa) ahhoz,hogy körvonalazódjon az én személyiségem.
Ha bármi problémátok lenne, illetve kérdést tennétek föl, azt privátban nyugodtan megtehtitek
Béke veletek
Aktív témák
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- HP 255 G8 - 15.6" FullHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR - ÚJ AKKU
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK 3 év garancia!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest