-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani82
senior tag
En pont ezt javasoltam az ekto kollegamnak..szegeny tenyleg komolyan veszi mar fel eve edz es kajal rendesen de megi t ilyen 65kg-n stagnal. Mondtam neki hohy hagyja a csirkerizszab kajat es toljon mindent. Viszonylag tisztan probalja meg, de siman.mehet neki kenyer kolbasz csirke helyett barmi hus... az a baja hihy akkor meg hizik de hasra. Szoval hiaba irigylem h zabalhatna mindent kb bunteenul ez az ekto dolog se biztos h kenyelmesebb.mint egy endo (en) alkat nem is igazan tudok neki mit tanacsolni. Ha napi 6x eszik tisztan nem fejlodik ha szemetet orrbaszajjba akkor megno a hasa es ennyi
-
rwin5
őstag
na ja pontosan így van
Főiskolán volt pár csoptársam nem sok 2-3 kb, ilyen full hobbigyúrósok voltak, de a kaja az ilyen parizeres kenyérnél kimerült, de öblítették kb 2-3 óránként turmixxal. Egész szünetek arról mentek társalgás szintjén náluk, hogy most milyet vettem milyen az íze hű de fasza stb stb, nem is fejlődött kb egyik se semmit.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ismét a vércukorszint mérés a téma
- BestBuy topik
- Trollok komolyan
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Futás, futópályák
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget