Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- DPD tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exLátóasszonyok & Táltosok topikja
- Egy korszak vége
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shingen
addikt
válasz szuszinho #100118 üzenetére
Hát nagy az isten állat kertje az biztos.
Én is kiakadok néha sok hülyén a terembe.
Amikor lejön edzeni rapper sapkába, meg napszemüvegbe az a halálom.Múltkor mikor lent voltam volt egy gyerek egész edzés alatt kapucniba volt, szakad a fejéről a víz, de úgy járkált mint vmi boxoló a köntösbe.
Pólóban szakad rólam a víz, ez meg be volt öltözve.
Megszólal egyik gyereknek pont ott edzettem, Kai green szerzetes életet él meg mindig csuklyába van mint egy szerzetes, és hogy milyen szerény csávó mert vmi műanyag ételhordók visszaviteléből tartja fel magát, meg minden félét összehordott, és hogy ő követi a filozófiáját. azért jár ő is úgy.
Na mondom ez is egy gyö..r風林火山
-
nagyúr
válasz szuszinho #100118 üzenetére
Érthető módon nem fogok a gombás, penészes, omladozó vakolatú zuhanyzóban pancsolni, ha 3 percre lakom a teremtől.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest